Purejet caruje u klasi 50, karbosi se tuse jer MOC usisava sav kisik u radijusu od 50m
AHTUNG, kad prosirim usis, ima da se karbos vozaci pocnu tusiti
Sprema se scooter attack na ovo zamorce, a ja cu otkriti karte koje su mi jos preostale:
- obavezno staviti podlosku 0.7mm da se pomicna polutka rasiri do kraja
- staviti novu svijecicu i izvrsiti gapovanje, necu dobiti nista, ali ova je vec pocela hrdjati izvana i znazana je da sene vidi oznaka
- staviti getribu +7% tako da nadmudrim nedostatak rezonancije i visokih okretaja
Od ostalih zeza koje se vjerojatno experimentalne, kad je vec na tronu, imam motivacije da mu:
- podignem pritisak i kolicinu ubrizganog goriva
- dodam jos zraka tako da stavim razbuseni TPS na 20mm, ulazna rupa airboxa na 20mm i stavit cu sudjer boba malossi
- mozda ustekam malossi mapu
- premjeriti cu jos jednom ZXR spuhce i usporediti ga sa ZXom, ako ima razlike stavljam...
- mogao bih jos izmjeriti tlak kompresora, pa ako ovaj daje 5 bara, iz steka izbunarit neki koji daje malo vise, recimo 5.5 bara
- moram provjeriti koji tlak goriva uopce imam, jer tolerancija je obicno oko 0.3bara
Termo grupu necu dirati, za to ce posluziti jedna masina koja ce se sloziti da purejet 50 daje maksimum.
Tags: purejet ima moc, najjeftinije, najizdrzljivije, najbrze,
RADE ME ISPOSTOVAO, Rade pita kolko para da postanem pjurdzetisa, bata Tomi vec postao pjurdzetisa nabavkom cilindra a raspituje se i za glavu, Suhi odlucio dati jos jednu sansu pezi s vecim karbosom, bata Zvonkec rijesio da ce postati pjurdzetisa cim izbunari masinu ispod glavi motora, svi se ceskaju po glavi i nista im nije jasno kako je ludjak odnesao Oskara, bivse pjurdzetise placu