Sada sam se u par ljepih dana malo vozijo i pokušao ukloniti neke nepotrebne Kineske stvari. Uklonijo sam separator vlage/emulzije, jer nisam imao nekog povjerenja u njega. I kod same inštalacije sam imao par problema sa njim. 2x mi je zaštekao manometar od vibracija, koje stvara 2T agregat. Kad sam ga uklonijo sam video, da su crjiva potpuo suha, a u separatoru emulzije puno. Mislim da sam separator stvara zbog toga, jer se u njemu zrak brzo ohladi i sprememba temperature stvara više emulzije, nego se sama stvara u čašici izpod separatora. Kad sam bijo u elementu, promjenijo sam i onaj plastični batič iz polini čašice za aluminjasti.
Cijeli dan sam se vozijo i SR-ka ide ko blesava, prijenos je uštelan u "0" ne varira na ubrzavanju, okretaji zakucani na ubrzavanju na 8700rpm, prima gas u sekundi.
Krajem dana, kažem si ajde još jedan djiro. Idem, i čini mi se da na laganoj vožnji oko 7000 rpm ne ide gladko, ko da bi malo trokirao. vratim se u garažu, stavim na centralnu nogu i pokušam dodavanjem gasa in puca iz avspuha. Probam u vožnji i ne ide preko 8000 rpm, puca, trokira. Kažem si, budala, kad sam mjenjao klipič u Polini čašici opet sam nešto sjebao. Razmislim i kažem si ajde da vidim, šta kaže sviječica. Izvadim je i potpuno je črna. Hmm, kažem si verovatno mi otišao/propustijo regulator pritiska i imam višak goriva. Za foru stavim neku staru testnu Iridium CR7EIX svječicu. SR-ka proradi, i opet ide ko blesava. Kako može, da me NGK Japan sviječica jebe u samo cca 500km, od kad je stavljena nova. Dali je možda jer imam pritisak goriva dignut do maximuma. To znači, da kad je mrzla i ima više goriva zna malo popucat, ali kad se zagrije nemam problema, Da sam na maximumu sam stestirao i sa malim airboxom, jer je radijo samo sa crvenom malossi enosojnom spužvom, a sa dvoslojnom je i vruč znao na nizkim okretajima malo popucat.
Sada razmišljam, da malo smanjim pritisak goriva, ili je sviječica bila defektna. Koristim NGK CR10EK i prijašnja ji trajala 3000km i promjenjena je bila preventivno.