Na slika se vidi da je testiranje uspjesno, radilica je SAVRSENO u centru. Nadam se da sam vam pomogao s ovim extremnim primjerom, a ostale tajne ce ostati tajne, eventualntualno sam spreman podijeliti neke s pjurdzetisom, ali ne smije biti komsija.
Usput sam promjenio prvi semering na radilici, bogami ppstao je plasrican, malko je balio pa reko ajde iako purejet moze i bez njega
Uzmes dobar ravni srafciger, ja sam uzeo sjeban i jos sam gledao u mob pa sam o.masio, poanta je da zapnes na jednom mjestu i okrenes torziono u lijevo rucku srafcigera, pa ides milimetar po milimetar u krug i samo ces ga odjednom odvaliti.
Neki dan sam dovrsio s radjanjem jos 2 jebacka i puno skuplja rijesenja koja nema internet, ali to na zalost ne mogu dijeliti ovako random i bezveze, vec skrto cuvam u steku stekova i uzivam u tome.
Jebiga, da si pjurdzetisa, zajedno bi se smijali i rugali karbosima, i ovima sto nam hoce uzet pare, a bogami bi preveslali i Luigija koji je predvidio manji rok trajanja
Usput sam provjerio funkcionalnost lampice koju ima injection, naime namjerno nisam ugradjivao nikakav termometar jer mi ona sve govori, kad se masina pregrija ona blinka. Dijagnkstika prepoznaje sve elektricne kvarove i nema gresaka.