mi išli sa malo starijom Setrom i bilo je mnogo lepo..... Telka, grijanje, komfor OK...
Odakle je dosao taj bus?
@Tomi
Mozda za ovakve prilike i putnike (kao bajkeri cuga ovo ono veselica) nitko nema muda ustupiti noviji bus, ali sve je bilo pod konac unutra.
Istina za sklekove, tesko je talijane nafukat za popust (s tim da se talijanke daju rijesit na vise nacina), makar je sa 120€ na 100 preoptimisticno za jaknu koja je ohladjena sa 320€ (mos mislit), ima ih i za puno manje pa eto. I nakon neuspjesnih pregovora s utegnutom starijom plavusom iako bi ona meni cak i dala, preusmjerava me jos na "gazdu" malog celavog u zelenom kako ona manje odusevljeno kaze, i on me ladno odbija, odustajem i vracam jaknu na vjesalicu iako bih se vratio kasnije i dao joj, a ona me ne pusta i kaze da ce mi je dati za 90€ ako joj napravim 100 sklekova.
Na pitanje jel ovdje ili negdje drugdje, ona pokazuje odmah na licu mjesta. Posto mi nije bilo napeto na sred ducana, kazem joj da ne mogu toliko, ona spusta na 50. Rekoh ne mogu ni toliko, jer cu biti WET!
Pa koliko mozes pita me ona? Izvlacim se na 20-30 makar znam da cu 30 izjebat. I kaze ona, moze 30. Rijesim to u cugu, dobijem aplauz i lijep osmjeh, makar znam da joj onaj mali celavi zeleni nije dovoljan.
I tako u srdacnom razgovoru otkriva da je fitness trenerica (a zato je tako dobra) i kako voli zanimljive tipove tlacit,
pokazala mi je jos uze sa preskakanje koje daje onima manje zanimljivima, ali ja bih joj dozvolio da me bicuje.
Obecao sam joj kako cu sljedece godine napredovati i da cu je zadovoljiti sa 100 sklekova, a ona se jako obradovala i uzbudila jer nije ocekivala tako tvrd orah
Ovdje sam objasnio da mogu ici dosta duboko, jednostavno moram dati do znanja da ja nisam party breaker