I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
paaaaaa,ako nije zamjenil fazni onda se bude naslo jos malo finog posla
Citat: steeef - 16 Travanj, 2017, 20:50:02paaaaaa,ako nije zamjenil fazni onda se bude naslo jos malo finog posla kj se tice finog posla, ako me sjecanje dobro sluzi na meni je samo da skinem masinu
Sezona pocela a ti vise nemas sta za serafiti- bit ce ti dosadno
to bu lepo za skidak da budu morale celjusti dolje znaci jos fazni lanac,lanac uljne pumpe,dihtung malog kartera,dihtung spanera faznog lanca,poklopac faznog lanca,ulje i filter ulja
Citat: steeef - 22 Travanj, 2017, 11:20:13to bu lepo za skidak da budu morale celjusti dolje znaci jos fazni lanac,lanac uljne pumpe,dihtung malog kartera,dihtung spanera faznog lanca,poklopac faznog lanca,ulje i filter ulja kaze bocica locktita vrlo čvrsto 😂to budemo nekom drugom prilikom kad budem prijateljski raspolozen da skinem masinu dole haha
Firkefica kak si zadovoljan s ovim stage 6 retrovizorima?
Citat: Toni46 - 07 Svibanj, 2017, 23:41:11Firkefica kak si zadovoljan s ovim stage 6 retrovizorima?jako daleko bacaju pogled, nisu u fokusu i na runenru jos su jako uski... kod mene su zbog policije, al opet nes vidim na njih tak da prolaze
neda meni vrag mira uz cdi drugi kljuc, bravica i antenahvala kolegi Žoltu!
Odlican motor,bas po mojoj mjeri all blackPuno sret. kilometara
Imaš rep od novijeg modela (rukohvat za suvozača) ... dok sam ja sa novijim 200 modelom mjenjao svoj rep za onaj starinski spojler Ljepši mi bio