jel uopce znate kak prijenos funkcionira?
kak more skripat remen dok je skuter ugase i kad se gura?
nemoj sve doslovno shvacati, pisem s tockicama, kako mi padne na pamet, nije isti kontekst
Pise gore da je masno, kad se upali, ako je smazan ce skripati ako proklizava, ali nije, cist je, i vario je "cist"...i kad je ugasen, i upaljen hladan na leru, ovisi kako kad. Vrtio sam zvono i kotac, drmao osovinu, cini mi se sve ok sto se osovine kvacila/zvona tice
Da ti pravo kazem stef, kad sam mjenajo variomat, prvo sam momentalno posumnjao na uljnu, i sad kad i ti kazes da je problem sa semerinzima, poprilicno sam siguran da je to to sto se mascenja tice
Sto se skripe tice...jbg ne znam, nije zvono, negdje ispred je negdje...i tako je tiho da nemrem locirat odakle tocno...mozda je i neka notorna glupost
...kaj mi je čudno s obzirom da vozi nakitani skuter koji je sam slagao(valjda)
Veći problem je ovo masno unutra,kaj se ne "popravlja" čišćenjem,to curi semering i ak se tak nastavi vozit zalepit će,zračnjaci ne opraštaju falš na semerinzima
Nemoj da se cudis tommy, lapsus jbg pisem nabrzaka, ne mora bit sve u kontekstu
jesam da, sve sam slozio, i jebeno je slozeno, nema greske
Ovo sta kazes sa semerinzima, e to me brine da...ali sumnjam na pumpu kao sta stef kaze, pa bi napravio tako, promijenit njega pa vidjeti. Vise se i ne sjecam, ali onako u ruci dok sam je drzao imao sam feeling da pusta odnekud