A vis ja sam dosta gedora iz tog seta sj#bo jer sam ih koristio na udarnom pistolju, dok se npr 8 gedorica razlogala ovak od koristenja do te mjere da je na nekim malo losijim glavama sarafa preskakala... 80% gedora 1/2 u tom super goldy setu sam zamjenio proxxonnovima i od onda nema problema
Malu racnu svi spominju da nevalja da se sjebe a kod mene eto vec godinama radi i odlicna je i jos nema naznaka da ce preskocit zubici u njoj... Velika racna je vrh, bitovi 1/4 su premekani i uvijaju se, neke sam zamjenio LUXovima from Pevec.... Sve u svemu za par puta godisnje nekaj preserafit odlican alat a ako se koristi svaki dan onda je daleko ispod odlicnog
Nema ovde gedorica, samo imbus, torx i spline.
Veoma dobar info, to je poso kad se otkrije profi kinesče
Evo link.
https://www.supergoldy.eu/index.php/proizvodi/onex-40-dijelni-set-torx-bitovaJedino torx nisan previse koristia jer iman proxxon,al vridi debelo vise od 90kn.
Ali ovaj set iman skoro 2 godine i jos nema traga korostenja na ni jednom. Nadan se da nije pala kvaliteta odtad
Najjace od svega je sta toyota za vijke glave ima posebne double hex kljuceve koji su slicni spline-u i XZN(triple square), ali nisu pod 90 stupnjeva kutevi nego 120, tako da spline sidne u njih i moze ih stegnit ali kao samo u "low torque applications". Ja san stegnia na 40nm + 90°, pa san nakon moment kljuca za stupnjeve mora uzet krutu sipku jer nisan uspia sa obicnon 1/2 racnon. Znaci mrdnili nisu.
Reka bi da je ta kutija najbolje ulozenih 100kn od ciloga mi alata, a doslovno su kupljeni ko teski backup jer san mislia da k ne valjaju.