I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
U principu zrak na karbu mogu stelat i smanjuje mi se ler,a sa seraficem za gorivo nista se ne događa ovako ili onako kako god da ga zavrnem?
rupu od 19 i manju diznu, puno je 84moguce da je karburator prljav, zato ne reagira na vidu za smjesu
Ajde pitanjeDali oni dellorto kopije black end 19 valjaju i dali mi neko konkretno moze rec koji tocno iglu trebam,koju diznu,ler diznu i ostalo za karb 19 da bi to radilo na mhr replici fino?
Citat: Dax - 03 Kolovoz, 2016, 08:37:21Ajde pitanjeDali oni dellorto kopije black end 19 valjaju i dali mi neko konkretno moze rec koji tocno iglu trebam,koju diznu,ler diznu i ostalo za karb 19 da bi to radilo na mhr replici fino?ja imam tu kopiju i savrseno radi...sad ko zna na kaj se natrefis..
Citat: miha12357 - 03 Kolovoz, 2016, 08:49:01Citat: Dax - 03 Kolovoz, 2016, 08:37:21Ajde pitanjeDali oni dellorto kopije black end 19 valjaju i dali mi neko konkretno moze rec koji tocno iglu trebam,koju diznu,ler diznu i ostalo za karb 19 da bi to radilo na mhr replici fino?ja imam tu kopiju i savrseno radi...sad ko zna na kaj se natrefis..Na kojem motoru,imas kit i koj je setup frge cca?
Hmmmm kako znat koja je bolja igla za koj kit,jer ima w7,w9 i a ima ih jos,po cemu i kako odrediti?