joj decki decki, kaj fali serijali haha
je buraz je imal setape, al su ga ti setapi nazivcirali i sad zali svaku lipu kaj je dal za to al jbg tad je bilo i njemu to fora (115gps-a jos mozda koji vise sa replikom i popratnim djelovima je bilo oke)
al bez brige jebaci, bude i moja zabica prodisala cim zamenim komplet lagere u getribi(jos voze al neki su lagano drek) i kad zamenim auto jer ga se moram resiti dok jos vozi(srecom ima budala koje ga oce kupit, a ifrend ne voli skutere pa ovaj post nikad nebu ni videl haha)
evo da odma velim, neznam jel bi ima neki svako dnevni setam tiba bejs ko replika ili stritrejs(prica se da ne valja i da je puno ljudi cvikalo s njim al zato bas i ocu to jer mislim da ga samo treba lepo poslozit i dat mu kaj trazi ida to s yasuncetom r vozi vecno) ili bi si slozil nekaj kaj propinje i jede đecu, nekaj ko malojzi rejsing nedami se timove slagati ili tak nekaj jace nisam istrazival to tak da nez kaj se bas nudi, ali bi onda da tak nekaj jace slozim htel i nekaj za svaki dan neki kafe rejser
sori runner von sukosan kaj sam malo o sebi oftopik al kad ste vec pitali pa da i odg
P.S.- neda mi se ispravljati ak sam kaj krivo napisal, ionak sam maturu napisal za 2 jedva