Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma marte su odlicne cipele, jako su kvalitetne... samo sto ja nevolim cipele pa,,, samo u patikama osjecam ugodno...
Citat: mhr-team - 03 Listopad, 2008, 21:31:59ma marte su odlicne cipele, jako su kvalitetne... samo sto ja nevolim cipele pa,,, samo u patikama osjecam ugodno... najbolje su meni puma (prije ferrari sad ducati) i adidas ,al ne made in china naravno na orginal mislim jer sve ostalo je nekvalitetno
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
di da nabavim Marte bez kapice br 44?dobre su za po zimi..u ZG mislim..
nema nis bolje od gojzerica.. ja ih kupio prosle godine i sad ih izvadio ko nove. to su cipele.. a ne to cudo koje ima 5 kila svaka cast svima svatko ima svoj ukus al to nisu za mene cipele.. kupis gojzerice i mirna bosna
Citat: vekyyy - 22 Studeni, 2008, 02:35:36nema nis bolje od gojzerica.. ja ih kupio prosle godine i sad ih izvadio ko nove. to su cipele.. a ne to cudo koje ima 5 kila svaka cast svima svatko ima svoj ukus al to nisu za mene cipele.. kupis gojzerice i mirna bosnaslazem se ja ih svake zime nosim ,noge vecinom suhe i naravno uvijek tople