Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ajmo da čujem mišljenja jel ovaj lager ok ili bi ipak trebalo stavit novi?Ležaji ubačeni u blok, i počelo grijanje lagera da se ubaci radilica unutra.. nakon 3min grijanja ležaj je promjenio boju (poplavio). Grijano je plamenikom.. Jel lezaj ok ili nebu islo ipak?Edit: nije mojih ruku djelo, posao je radio uvaženi član foruma
Tak se i meni čini.. poslje je nauljen i nije rošto al opet, plava boja vjerovatno = deformacija .. a i radi se o minarelliju tako da novi ležaj košta kikiriki
Peza kao zgewindani Lamborgini
Sory ljudi sta ovako upadan u temuBili mi moga ko samo objasnit kako se stavljaju slike u postove
ma to je dobro, da je to moje ja bi ga stavio svakako...
Ma treba okolo grijati ... to je metoda prava a jbg dugo nisam to radio pa vec pomalo zaboravio. Jbg pežo se ne šerafi pa sam malo zakržljao. Uglavno sutra ide novi lager i sve bu bilo ok. I lijepo bu izgledalo nezz samo za koga. Jer kada to sklopim vozilo bu 300000km
To za kuhanje u ulju je najnježija metoda da.. al ko ima živaca za to Suhi di bi ti okolo grijo? nebus grijo vanjsku kosuljicu ako ides radilicu nutra stavljat.. Taj plamenik je sje** stvar mislim, prejako grije valjda