I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
blago vama, vama bar najave, nama je u Slavoniji svaki dan neka akcija protiv auta,bicikala,romobila,roli,mopeda,motocikala,kvadova,komaraca,muha,djece i svega što diše
Vi u slavoniji ste najebali kaj se tiče skutera već odavno,najbolje je u dalmaciji po tom pitanju,tam ne jebu živu silu
Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2016, 13:13:55Vi u slavoniji ste najebali kaj se tiče skutera već odavno,najbolje je u dalmaciji po tom pitanju,tam ne jebu živu siluma najebali smo što se tiče svega, doslovno se sakrivaju ljudima u dvorišta i prilaze , iskaču iz živica da vide jel imaš zvonce na biciklu ili da mi vide prometnu od skutera i da me pita "koliko ide to ide a?" dok me gleda odvratnom ružnom facom sa vratom uraslim skupa s tijelom
Citat: jerrycro - 07 Travanj, 2016, 13:23:25Citat: Tomi_ZG - 07 Travanj, 2016, 13:13:55Vi u slavoniji ste najebali kaj se tiče skutera već odavno,najbolje je u dalmaciji po tom pitanju,tam ne jebu živu siluma najebali smo što se tiče svega, doslovno se sakrivaju ljudima u dvorišta i prilaze , iskaču iz živica da vide jel imaš zvonce na biciklu ili da mi vide prometnu od skutera i da me pita "koliko ide to ide a?" dok me gleda odvratnom ružnom facom sa vratom uraslim skupa s tijelom
Bio na tehničkom prošli tjedan i veli mi čovjek da je ovaj tjedan neka akcija(grad Zagreb), da su na terenu(valjci valjda), pa da pripazim, da je kao 2000 kn kazna za tehnički neispravno vozilo.Ne znam dal me muljo jer me rušio 4 sata prije jer je skuter preglasan ili je govorio istinu.