Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Nardo je osjetno jaci na mom skuteru od Yasunia R
Citat: SlowRider - 01 Veljača, 2009, 20:53:14Moram priznati da sam ocekivao vise od Shota sto je u stvarnosti drukcije u njegovu korist. Ubrzanje mi se podudara sa ovim, kada usporedjujem po snimkama i cukicama To samo znaci da si dobro nastelovao skut
Moram priznati da sam ocekivao vise od Shota sto je u stvarnosti drukcije u njegovu korist. Ubrzanje mi se podudara sa ovim, kada usporedjujem po snimkama i cukicama
Citat: 3alfa3 - 02 Veljača, 2009, 00:35:49U ovom grafu se jasno vidi samo jedno - okretaji koji pasu cilindru.Ovo ostalo se moze uzet u obzir samo na istom ili slicnom setupu.Dokaz za to je da je Nardo na mojoj Replici 70 upadao u rupu na 60 km/h iz koje nije mogao izaci ukoliko bi bio postelan na 10500 i manje kroz ubrzanje. Cudno, ali tako je bilo. Kad je imao 11300+ je vukao najbolje.Sada je sa Yasuni R-om na istom setupu to oko 10500+ okrNardo je osjetno jaci na mom skuteru od Yasunia RDrugim rječima Nardo ubija kaj god mu dodje prije grane
U ovom grafu se jasno vidi samo jedno - okretaji koji pasu cilindru.Ovo ostalo se moze uzet u obzir samo na istom ili slicnom setupu.Dokaz za to je da je Nardo na mojoj Replici 70 upadao u rupu na 60 km/h iz koje nije mogao izaci ukoliko bi bio postelan na 10500 i manje kroz ubrzanje. Cudno, ali tako je bilo. Kad je imao 11300+ je vukao najbolje.Sada je sa Yasuni R-om na istom setupu to oko 10500+ okrNardo je osjetno jaci na mom skuteru od Yasunia R
da li si prodao narda alfa?
e upravo sam stavio gore multivar+6,1g+kevlar i fino zapalio motor i otišo probat.... start je full u banani i kreće na niskim i baš se vuče jbt... ubrzanje je puuuuno bolje ali se nisam više od 70 vozio.... i dok se vozim 60 pustim gas i dam ga opet se vuče ko puž i nikak da dobije okretaje.... pa me zanima jel to stvar s remenom - mislim jel on mora sjest kak treba ili nešto drugo jer je jako krut i izobličen kak je stajo u onoj kutiji??
evo danas vozimo se frend i ja sa stanice i sve ok dođem doma i auspuh se klima reko šta je bilo puko na nosaču majku mu ***** prokletu