Koliko si izracunao para za gorivo? Tj. kolko uopce trosi tvoj?
Uzeo sam prosječnu potrošnju od 4.5 litara na 100km,mada s rezom po Zagrebu di je svakih 50m semafor po gužvi troši i koji dec više,manje je trošio jedino sa sc46 i sc08
Recimo da sam prešao 45000km(mada sam i više),cijenu za litru benzina sam uzeo srednju vrijednost 9kn/l kaj je realno i malo,uglavnom ispada da sam za bengu dao 20000kn,a za ulje 3000kn,te dvije stavke su koštale ko i skuter.
Ostatak je radilica, lageri radilice x2, semerinzi radilice x3, igličasti x3, dihtunzi x3, karike, vodena pumpa x3, remen x6, mikroremen x4, rolice x4, klizači x4, feder kontrasta x4, federi kuplunga x3, uljna pumpa, čep antifriza, puž brzinomjera(koji je opet crko), bobina x2, pickup, lulica, jedno 10 svječica, gume, disk pločice, kočiono ulje, litra hipenola, multivar, sc08, mhr replica, tt, dr evo(pokoj mu duši), el. blokada na daljinski...
Sjetio sam se još nekih stavki i ispada da me koštao preko 60 hiljada kuna,tak da one priče da je 50ka jeftino vozilo kod mene ne drži vodu,a skoro me čeka komplet generalka mašine,kočnice,ovjes,gume i cifra leti u nebo još više.