imam g3 i puno mi je ljepsi od g4 i ne pada mi na pamet mijenjat ga kad ce bit zvijer jos minimalno godinu dana
Jesi dobio update na 6.0, po glasinama je trebao izać oko 18og al meni preko OTA ne daje ništa,koji verziju softvera sad imaš?
za sada samo Poljska, Švicarska, Austrija i neki kanađani
@ante046 - za te novce je prevelik izbor, od samsunga ništa jer ima 9854715478751 modela koji su istu po svim karakteristikama samo se drugačije zovu
LG G3 definitivno, G4 je još iznad napisane cijene za par stoja kn, no zašto davat te novce kad isto to imaš u modelu 3/32 na G3
ZTE serija NUBIA (Z9) od nekog kineza sa EU poslovnicom da se izbjegne porez (ali je ceh oko 2500-3000kn)
Huawei P8 oko 2500kn se nađe
no to je po mojem mišljenu gotovo sve isto, razlika je u cpu proizvođaču i možda nijanse u kameri, i ostalim sitnicama (oblik, materijal)
meni je u zadnje vrijeme sistem kupovine mobitela da se baziram po klijentu, ako je sklon/a češćem servisiranju, gledam na jeftinije dijelove u slučaju kvara
uzmimo u obzir samsung, ima AMOLED ekran koji košta kao sam mobitel ili minimum 50% istog
svi ostali su na IPS, IPS-NEO, TrueHD-IPS koje je lakše i jeftinije izradit pa isti oni koštaju 10-25% od cijene mobitela (LED-backlight kod jabuke)
tako da je to moja preporuka, ako si picajzla i paziš na mob kao na oko u glavi, uzmi koji ti se više izgledom svidi, jer po spec. nema neke velike razlike ako se baziraš na modele koji su izdani u istom kvartalu jedne godine