e decki da ne otvaram novi topic ovako stoje stvari:
jutros sam se iso provozat na bratovoj yz450f i leti motor, ma zvijer nemam rijeci. i odem u skolu i vratim se i reko idem se provozat na skuteru nisam vec 1 dan i normalno ga upalim jedno 1 min da se ugrije, upalim svijetla ovo ono i krenem, izadem iz dvorista i dam gas i meni nes cudno, nije da ne hvata gas vec kao da se tusi, ne da se gasi vec tusi (u leru normalno radi). i skinem ja kacigu nabijem gas i tusi se nema sta. vozim se jedno 5 min i nece uopce mislio sam zato sto je hladan ovo ono ali nije. skrenem nakavicu, i vidim da mi je uzarena grana, a mislim da mi se nikad nije ovako uzarila (jel moguce zato sto mi brtva se nece usarafit do kraja od auspuha, ali nisam imao prije problema s time, stari mi rekao da to nece bit problem). i kad sam popio kavicu, reko idem se jos malo provozat, upalim ga, pustim da se ugrije, upalim sviću, dam gasa vidim normalno. dam jos jace gasa ono isto kao i prije. odem se provozat sve normalno samo kad odma nabijem gas nije kao prije da leti vec malo sporije ubrzava. imam problemcic s dozerom gasa (malo curi kroz onu malu brtvu [gumicu]) i ne mogu zasarafiti do kraja filter zraka (velika crna kutija, sa spuzvom iznutra) pa malo curi ulje iz nje, a jedan decko je vozio stunt i rekao da mi to uopce ne trebada je on vozio bez tog filtera zraka!