I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ja imo runnera, stavi 5,5 gr rolice, malossi žute federe na kvačilo i vrati serijski centralni, pretpostavljam da ti se skut vuče na startu do nekih 30km/h pa onda čupne, a ako i daljeslabo vuče onda stavi ovako kako sam ti reko i bit če ok, 100%
Citat: replcnt - 25 Rujan, 2008, 20:22:10ja imo runnera, stavi 5,5 gr rolice, malossi žute federe na kvačilo i vrati serijski centralni, pretpostavljam da ti se skut vuče na startu do nekih 30km/h pa onda čupne, a ako i daljeslabo vuče onda stavi ovako kako sam ti reko i bit če ok, 100%malo ooff..sta si ti sve dobio kad si kupio TT
ja kupija novi spuh i ništa nisan dobija kako to?
Citat: Ivan SP - 25 Rujan, 2008, 22:04:28ja kupija novi spuh i ništa nisan dobija kako to?uz neke dobiješ uz neke ne, zato od polinija psotoji set rolina raznih težina za štelovanje, pa kad saznaš težinu kupiš roline te težine i riješeno, ovako sad vidi ko ima bar sličan setup, ako ne onda će trebati dosta lagane roline jer top line traži isto okretaje, nisam siguran al to je isto ko i nardo, ako ne malo slabiji onda...
pa on ima trophy-a
Citat: Iwo SR Tuono - 01 Listopad, 2008, 19:40:29Citat: Ivan SP - 25 Rujan, 2008, 22:04:28ja kupija novi spuh i ništa nisan dobija kako to?uz neke dobiješ uz neke ne, zato od polinija psotoji set rolina raznih težina za štelovanje, pa kad saznaš težinu kupiš roline te težine i riješeno, ovako sad vidi ko ima bar sličan setup, ako ne onda će trebati dosta lagane roline jer top line traži isto okretaje, nisam siguran al to je isto ko i nardo, ako ne malo slabiji onda...Slabiji je nešto od narda ali opet preotvoren za serijalu! Za trophy-a je odličan!
Citat: dino_sk - 01 Listopad, 2008, 21:11:49pa on ima trophy-a pratim lika..vec nekoliko puta se izvaljiva..prije nego postavis post procitaj jbt..ovo je za dino gp1
Citat: dino gp1 - 01 Listopad, 2008, 21:09:04Citat: Iwo SR Tuono - 01 Listopad, 2008, 19:40:29Citat: Ivan SP - 25 Rujan, 2008, 22:04:28ja kupija novi spuh i ništa nisan dobija kako to?uz neke dobiješ uz neke ne, zato od polinija psotoji set rolina raznih težina za štelovanje, pa kad saznaš težinu kupiš roline te težine i riješeno, ovako sad vidi ko ima bar sličan setup, ako ne onda će trebati dosta lagane roline jer top line traži isto okretaje, nisam siguran al to je isto ko i nardo, ako ne malo slabiji onda...Slabiji je nešto od narda ali opet preotvoren za serijalu! Za trophy-a je odličan! Ma sta ti to uopce znaci preotvoren molim te...i nije prejak za serijalu
Citat: Iwo SR Tuono - 01 Listopad, 2008, 19:40:29Citat: Ivan SP - 25 Rujan, 2008, 22:04:28ja kupija novi spuh i ništa nisan dobija kako to?uz neke dobiješ uz neke ne, zato od polinija psotoji set rolina raznih težina za štelovanje, pa kad saznaš težinu kupiš roline te težine i riješeno, ovako sad vidi ko ima bar sličan setup, ako ne onda će trebati dosta lagane roline jer top line traži isto okretaje, nisam siguran al to je isto ko i nardo, ako ne malo slabiji onda...on je isti po preformansama kao yasuni r, a INDENTICAN technigasu rs70 samo je druga plocica na prigusivacu