valjd bude netko nest znao
prvo i osnovno, **** mu bog mater i skuteru
imam jedan problem otkad je 200ccm gore, a to je krajnja brzina
smeta me to sta dok je bio 125ccm s multivarom sam i kuceljom, skuter je isao 125 ko iz picke dok sam sagnut bio
e, i on je ostao na toj brzini, tj. cak je i malo manja otkad je 200ccm gore!
i non stopse ja tjesim ,bude bolje bilo dok ovo stavim, pa dok ovo stavim itd itd ali nist
evo, stavio sam sad neki dan dijelove (vidjeli ste u temi u projektima valjda koje) i taj prvi dan skuter je isao ko mutav (sto se tice krajnje), 130 uspravan, 140 sagnut
ali, drugi dan vise ne, sad evo nece preko 115 uspravan, i jedva 130 nabere dok sam sagnut
i to nije prvi put da mi se takvo sta desilo
evo prosle zime dok sam stavio karb i dulju getribu iso je bolesno, 135 uspravan!!!!
drugi dan se je vec krajnja smanjila za 20 na sat
uvijek tak dok nest novo stavim ide super, drugi dan puno manja krajnja
naravno, ubrzanje isto ostane
e sad, zast je to tak??
masina je sad stvarno perfektno slozena, bregasta i federi malossi, glava sredena usis i ispuh, 200ccm, prijenos komplet osim delte i jos polini sekundar, a imo sam do nedavno od vxr-a koja je kraca
brokenov s takvim setupom je isao 145 sagnut isto bez pol muke, 125 je navuko s DVOJICOM
smjesa u redu, ma svi dijelovi su u perfekt stanju, rolice su isto ok, kroz ubrzanje se vrti lijepo i ima snage pun ku**c skuter
na 80 ga osovim bez greske na zadnji, ali poslije 110 ubrzanje prestane
od 0 do 11 ide predobro i poslije je gotovo
nedigne ni obrtaje kao da tuce u prazno da su mu rolice prelake, nego jednostavno jedva navlaci
dali to moze biti zbog prevelike kompresija??
smanjena krajnja?? znam da se prije pricalo da ak je velika kompresija da je krajnja manja
ja imam na glavi dihtung od quasara 250 (onaj mali metalni crni jel mi se tog reklo da stavim), ali kojeg dok vxr-a sam gledo ima onaj debeli papirnati idhtung gore koji je bar 4 puta deblji od ovog crnog?
dal to moze bit problem zbog krajnje??
jel otkad je 200 gore stalno me muci krajnja, a skuter ima snage puno
valjd bu vam se dalo citat