vozio sam oboje, i runner i sf1 i sf2. I servisirali smo ih sve. Veći sam ljubitelj Speedfighta, ali za te novce, koje ovaj dečko traži, ovo je preveliki krš. Boje na plastikama nisu originalne sto posto, nije postojao takav model SF2, sat koji ide do 100 je moguće originalan, jer su starija godišta imali do 100, prije nego su uvedene neke norme iz EU. Treba također vidjeti kakva mu je vodena (dal se čuju lageri), kako radi na leru itd. Dijelovi za SF su jeftiniji i dostupačniji od dijelova za Runner.
Što se tiče runnera, vrijedi ista stvar, treba vidjeti kako radi, koliko bi trebalo uložiti u njega itd. plastike su ti kozmetika i nisu skupi kad ih nađeš polovne na njuškalu, jedini problem su bočne stranice koje su skupe.
Performanse: Runner možeš lakše i efikasnije tunirati, njegova horizontalna mašina je kao stvorena za modifikacije, dok je Peugeotova mašina odlična, i jako zahvalna ako se održava u serijskom obliku, bez ikakvih modifikacija. Dakle ako želiš se naganjati - Runner, ako hočeš trajnost i održivost - Peugeot.
I sad još da se osvrnem na Prerađeni Runner. Tu treba biti oprezan i pregledati kako je napravljen. Ako je vlasnik mijenjao i instalaciju s mašinom i napravio to kako treba, onda ti je to dobar izbor, ako je radio to fušerski i radio neke teške brikerije, cvikanje instalacije itd, onda bježi od toga, to je trošak koji sam čeka da ti isprazni novčanik i potroši živce.