Svaka cast onima koji mogu trpit ios, i onima koji ga vole
Svaka cast onima koji vole cistiti ram, razmisljati koliko ima cega od hardwera i jel bi neki program sljakao na mobitelu, cuvati mobitel od virusa, istrazivati koji operativni sustav najbolje radi na njihovom mobitelu..... Ima toga. Ja nisam upoznao poslovnog covjeka koji ima jos vremena za sve to pratiti. Mozda je vama sada koji radite/ neradite nesto manje zahtjevno u zivotu i zabavno to, ali kad te S5 izda na terenu jer mu fali rama, pa pocne stekati sav i resetirati se kao da kosta 100kn novi, onda ti to prestane biti zanimljivo. S5 sam imao kad je on bio novo izasao, znaci vrh sto nudi android, jer sam bio popizdio sa androidima cijenom oko 1000kn jer non stop im je nesto falilo i stekalo. 3 dan terena, S5 vise neradi u pola kako je trebao raditi. Na njemu osnovni programi+ jos 4 programa. Pokazuje da je memorija puna, da nema rama jer moram rucno gasiti programe(sve ugaseno), ispod stakla od ekrana se zarosilo!. Dodem u servis i naravno sam sam si kriv jer bas jedan od tih programa koji trebam za posao ubija mobitel. ( zamislite kad istresete toliko novaca za hajtek mobitel i jedan program ga ubije? A nemozes kupiti nista jace jer nepostoji? Tad nije bilo). Nebi covjek priznao da im je proizvod g#vn% jer sam se samo ja zalio sa tim programom. Naravno da zenskice koje idu na tome samo na face jer nista drugo neznaju i realno netrebaju takav proizvod osim za hvaliti se nisu ulozile zalbu. Covjek i dalje tvrdi da sam si sam kriv jer program nevalja koji zamislite na iphoneu 4 radi normalno. Onda je poceo pricati o urotama od strane applea. Pa me vrijedati da obozavam apple, da sam njihov fan, na razini 4 razreda osnovne skole, i sve to jer njihov hi tech uređaj sa super uber cool otvorenim sustavom NERADI za bilo sto naprednije jer ne provjeravaju developere aplikacija jer imaju super uber cool otvoreni sustav na kojem mozes sve personalizirati. I hvale se tim. Kao da je to profesionalcima za posao potrebno? Covjeka sam ubio na kraju u mozak da je priznao da njihov proizvod nije profesionalan nego samo preskup. Mislim tko kupuje tako skupi mobitel za pozive i poruke i da bi se hvalio drugima? Ja ne. Jer mi je to bacanje para. Ali za posao bi platio za proizvod da mogu odraditi posao.
Avantura je zavrsila prodajom tog g#vn# od poluproizvoda ispod cijene. Ja sam među 20 000 ljudi na svijetu kojima taj program nije radio dobro.
Jel taj mobitel stvarno smece? Neznam, ali meni je proizvod zbog te cijene i nemogucnosti rada jednog programa smece.
I za kraj pogodite koji mobitel imam? (nisam apple fan
) zamjenio sam S5 sa mobitelom od 500kn( cijena u ducanu za novog bez ugovora) koji moze odraditi posao bez da mi je stricek pricao o uroti protiv samsunga/androida/ treceg svijeta/ iluminata/masona/ trokuta.