I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Crazy Kuree - 22 Rujan, 2008, 23:14:15zvuk je stvar ukusa, a to it nitko ne može reć ovaj ima dobar zvuk; ovaj je bolji hehe Kuzim...samo da ne zuji ko usisavać...hehehe...e da,gdje se moze nabaviti povoljno stage6 pro i ostali ak se odlucim za neki drugi...npr u slavoniji?
zvuk je stvar ukusa, a to it nitko ne može reć ovaj ima dobar zvuk; ovaj je bolji hehe
Citat: BikeMeAprillia - 22 Rujan, 2008, 23:34:26Citat: Crazy Kuree - 22 Rujan, 2008, 23:14:15zvuk je stvar ukusa, a to it nitko ne može reć ovaj ima dobar zvuk; ovaj je bolji hehe Kuzim...samo da ne zuji ko usisavać...hehehe...e da,gdje se moze nabaviti povoljno stage6 pro i ostali ak se odlucim za neki drugi...npr u slavoniji?nigdje u slavoniji stage6 i yasuni nema kod nas nigdje u hr al moreš naručit preko 2 člana s foruma black rox i zaboravio koje drugi neće te sjebat i cijene su jako realne mislim da bi toliko para bio i da se u HR prodaje
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Preko slovenaca izbjegavajte kupovat,to su lesinari koji samo cekaju sjebat hrvate
kod mene ti je stage6 pro replica 950kn,ako te zanima za jos neki auspuh cijena javi
Citat: seba - 23 Rujan, 2008, 18:38:11kod mene ti je stage6 pro replica 950kn,ako te zanima za jos neki auspuh cijena javiok hvala...jos razmisljam....a de mi reci za rolice i valjčiće...to kod tebe isto i koja cijena???
Citat: BikeMeAprillia - 26 Rujan, 2008, 14:56:47Citat: seba - 23 Rujan, 2008, 18:38:11kod mene ti je stage6 pro replica 950kn,ako te zanima za jos neki auspuh cijena javiok hvala...jos razmisljam....a de mi reci za rolice i valjčiće...to kod tebe isto i koja cijena???aj na pm o tome