Kad sam kupovao auto slučajno sam gledao i jednog Dustera u autosalonu. 2008god 1,6 16v sa plinom 12000km. Trgovac me provozao po jednom prtenom putu otprilike 60-70km/h (normalnim autom bi vozio max 30km u 2 brzini) i Duster uopče ne osječa grbavu podlogu i teži teren. Ugodno sjedenje, nema ljuljanja, buke itd. Vozio sam prije Feliciu 1,3mpi i bio zadovoljan. U 5god napravio 180000km na plin i nikad nikakvih problema osim normalnih stvari koje se mjenjaju na servisima: diskovi, pločice, lanac, itd. . Na 230000km lamela je još ko nova i nije bilo potrebe za mjenjanjem. Nažalost morao sam je prodat jer su mi štakori pojeli instalaciju. Nabavio sam novu instalaciju ali sljedeču noč opet ista stvar. Kolega mehaničar mi je zakrpao žice ali nakon 4-5dana opet ista stvar. Onda sam se poceo bojat da se auto ne zapali pa sam prije svake vožnje dizao haubu i gledao instalacije. Kolega mi je preporučio da je prodam jer su štakori ostavili miris i vracali se u auto. Tako sam kupio Fabiu sa manje od 100000km od žene koja je prvi vlasnik. Ugradio plin i najbitnije jeftino održavanje. Kad nešto rikne ima dijelova najkasnije u roku 24sata.
I sljedeči auto opet kad budem uzimao bit ce Škoda ili Dacia. To su definitivno auti za srednju klasu. Cijena normalna, kvaliteta na razini, dijelova ako šta rikne gdje god hočeš i što je najbitnije dijelovi su po normalnim cijenama.