Evo ovako, dakle u drzavi se pogoduje kriminalu i slobodno se mozete baviti tim radnjama. Kupite skuter na kredit, ne otplacujete ga i samo ga prodate dalje nekome.
@ GUGY nemam nista protiv tebe i nemoj ovo shvatiti osobno, jer nemam nista protiv tebe, ali nataknem na onu stvar ovo sto si rekao. Nije mi zao nicega niti ce biti ovdje. Drustvo je promjenilo vrijednosti, to vise nije isto, tako ni osjecaji. Tko je god otisao od bratica sestricni, nikad vise, prihvatili su normalan zivot i pomirili se s tim jer ovdje nema zakona prvenstveno, jednostavno jer to nisu karakteri za zivot u ekstremno visokoj razini entropije.
@ Grale, sta ti opet glumis nekog generala? Necu ti reci zasto je skuter stajao posto vec znas, i sta ako je stajao 2 godine? I ovrh je nastupila dosta prije kupnje, i da sam ga drugi dan regao sta?
@ 3alfa3 ovaj slucaj nije u toj evidenciji koju si prilozio, zahvaljujem.
Dakle obisao sam 3 PP, 2 Fine da bih se negledao i naslusao takvih razlicitosti gdje ne postoji umrezenost prakticki. SAMO SE POGODUJE KRIMINALU I SVA VRATA SU OTVORENA ZA ONE KOJI SE ZELE BAVITI S TIM.
Situacija je sljedeca, kupio sam skuter s "urednim papirima" sve je bilo cisto, ali nisam jos zvao policiju da se provjeri jel ima tereta. To sam tek sad naucio, a kladim se da neki koji mi sad pokusavaju soliti pamet ce to ciniti u buduce.
Skuter je bio kupljen na kredit, i nije vraceno pola iznosa, banka je poslala zathjev za ovrhom fini i dalje u policiju. Policija salje poziv vlasniku da donese prometnu da mu lupe zabranu otudjenja vozila. Frajer odbija donesti i jednostavno ga proda dalje.
Na pitanje, kakve su sankcije ako se ne odazove policijskom pozivu, dobio sam odgovor TO JE NJEGOV PROBLEM.
Eto sad znate sta se poduzima i kako se radi ovdje kod nas, a sve zato kako bi se pogodovalo krupnim ribama.
I nevjerojatno koliko je ljudi nasamarenona ovaj nacin dok sam zapoceo pricu, TOGA JE SVE VISE.
Hvala na komentarima, dalje cu rijesiti problem na svoj nacin, samo dok se saberem i izorganiziram da ne ispadne jos on ostecen.
@kosta nazvati cu te
@tomi to legendo
@ zvonkec, nebih kucao, radije ram zamijeiti.
I jel netko zna kako izglea situacija kada ti dodju ovrsitelji po vozilo, da odmah pripremim golu sasiju?