Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Crazy Kuree - 18 Rujan, 2008, 14:35:14 eto slike, osigrurači na mjestu igličasti se nije rasuo, skinio karburator i usis sve na svojem mjestu čak su i karike i klip čitavi na svim mjestima osim na ispuhu tu nešta uletilo il šta? ispuh širio nisam... pukle obe karike na tom mjestu i most između karika kao da je netko čekićem i nečim oštrim tu udario. nije mi stvarno jasno i cilindar je sa svih strana ko novi osim tu gdje puklo, a baš sam sredio skuter i sve bilo kako treba mislio se dugo navožat, stvarno mi nije jasno kako su na tom mjestu pukle obe karike i to čak su bile na svojim mjestima (one pinove na klipu nisu prešle) čak i smjesa idealna kad sam skinuo klip na sredi bio smeđi okolo crn..kako je ovo moguće? stao je u vožnjji na 60 km/h kad sam kočio samo sam čuo nešto prozvižda, pregrio nije jer nema tragova topljenja nit štaOpet ista stvar...drzi se pravila ili cu biti prisiljen biti brisati teme...http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=9971.0
eto slike, osigrurači na mjestu igličasti se nije rasuo, skinio karburator i usis sve na svojem mjestu čak su i karike i klip čitavi na svim mjestima osim na ispuhu tu nešta uletilo il šta? ispuh širio nisam... pukle obe karike na tom mjestu i most između karika kao da je netko čekićem i nečim oštrim tu udario. nije mi stvarno jasno i cilindar je sa svih strana ko novi osim tu gdje puklo, a baš sam sredio skuter i sve bilo kako treba mislio se dugo navožat, stvarno mi nije jasno kako su na tom mjestu pukle obe karike i to čak su bile na svojim mjestima (one pinove na klipu nisu prešle) čak i smjesa idealna kad sam skinuo klip na sredi bio smeđi okolo crn..kako je ovo moguće? stao je u vožnjji na 60 km/h kad sam kočio samo sam čuo nešto prozvižda, pregrio nije jer nema tragova topljenja nit šta
100% ti nije bio dobro obraden cilindar na usisu i karika je zapela jel i kad kupis novi kit moras ga sam dovrsit usavrsit kanale (vrhove) zaoblit izgladit
Citat: aprilija top - 18 Rujan, 2008, 17:38:41100% ti nije bio dobro obraden cilindar na usisu i karika je zapela jel i kad kupis novi kit moras ga sam dovrsit usavrsit kanale (vrhove) zaoblit izgladit Da,zbog toga mu je zaribao na 1500km...
Citat: vasso123 - 18 Rujan, 2008, 18:42:16Citat: aprilija top - 18 Rujan, 2008, 17:38:41100% ti nije bio dobro obraden cilindar na usisu i karika je zapela jel i kad kupis novi kit moras ga sam dovrsit usavrsit kanale (vrhove) zaoblit izgladit Da,zbog toga mu je zaribao na 1500km...ne mora biti pravilo, ali je naravno pozeljno to napraviti.
de ti bi i k**ra* sj#bo, kupi sebi romobil i iz maaaatića do orašja se guraj...! e a lako je moguce da je zbog tolerancije, jer u AC kiteva mora biti veca tolerancija nego u LC. a to bi majstor ako valja trebao znat...! a i da si bio pametan i ostavio MHR repliku auspuh mogao si se ti navozit na tim klipovima...!
ja bi na tvom mjestu ljepo sačuvao pare, ionako će sada zima, pa fino staviti due+ ili tako nešto, nabaviti crijeva hladnjak i vodenu i onda si bez brige
Citat: SlowRider - 18 Rujan, 2008, 18:51:57Citat: vasso123 - 18 Rujan, 2008, 18:42:16Citat: aprilija top - 18 Rujan, 2008, 17:38:41100% ti nije bio dobro obraden cilindar na usisu i karika je zapela jel i kad kupis novi kit moras ga sam dovrsit usavrsit kanale (vrhove) zaoblit izgladit Da,zbog toga mu je zaribao na 1500km...ne mora biti pravilo, ali je naravno pozeljno to napraviti.to je jedini mogući razlog jer nisam to na ispuhu radio a na perima jesam zato što sam ih sjeko hehe a ispuh nisam diro al me čudi zašto nije odma zaribo? 3 put mi je da zariba u 1500 km lol više bi se navožo na MHR teamu neg na ovim hehe a bušenje ili brusenje sam platio 60kn koliko sam ja vidio fino je uradio al nisam obaziro se na ispuh i tak
Citat: Crazy Kuree - 18 Rujan, 2008, 21:51:02Citat: SlowRider - 18 Rujan, 2008, 18:51:57Citat: vasso123 - 18 Rujan, 2008, 18:42:16Citat: aprilija top - 18 Rujan, 2008, 17:38:41100% ti nije bio dobro obraden cilindar na usisu i karika je zapela jel i kad kupis novi kit moras ga sam dovrsit usavrsit kanale (vrhove) zaoblit izgladit Da,zbog toga mu je zaribao na 1500km...ne mora biti pravilo, ali je naravno pozeljno to napraviti.to je jedini mogući razlog jer nisam to na ispuhu radio a na perima jesam zato što sam ih sjeko hehe a ispuh nisam diro al me čudi zašto nije odma zaribo? 3 put mi je da zariba u 1500 km lol više bi se navožo na MHR teamu neg na ovim hehe a bušenje ili brusenje sam platio 60kn koliko sam ja vidio fino je uradio al nisam obaziro se na ispuh i taksve u svemu nisi pazio.a i dobar ti je taj majstor koji ti i busi i brusi cilindar za 60kn a da to ispadne savrseno i da dugo radi.Stvarno ti je jeftin majstor nema sta.Takvog bi svi zeljeli.
Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 13:54:29Citat: Crazy Kuree - 18 Rujan, 2008, 21:51:02Citat: SlowRider - 18 Rujan, 2008, 18:51:57Citat: vasso123 - 18 Rujan, 2008, 18:42:16Citat: aprilija top - 18 Rujan, 2008, 17:38:41100% ti nije bio dobro obraden cilindar na usisu i karika je zapela jel i kad kupis novi kit moras ga sam dovrsit usavrsit kanale (vrhove) zaoblit izgladit Da,zbog toga mu je zaribao na 1500km...ne mora biti pravilo, ali je naravno pozeljno to napraviti.to je jedini mogući razlog jer nisam to na ispuhu radio a na perima jesam zato što sam ih sjeko hehe a ispuh nisam diro al me čudi zašto nije odma zaribo? 3 put mi je da zariba u 1500 km lol više bi se navožo na MHR teamu neg na ovim hehe a bušenje ili brusenje sam platio 60kn koliko sam ja vidio fino je uradio al nisam obaziro se na ispuh i taksve u svemu nisi pazio.a i dobar ti je taj majstor koji ti i busi i brusi cilindar za 60kn a da to ispadne savrseno i da dugo radi.Stvarno ti je jeftin majstor nema sta.Takvog bi svi zeljeli. to je radilo poduzeće brčko Gom, dosad neznam da se itko žalio al inače je bušito samo za tomose, a oni popravljaju sve živo što ima veze sa širenjem i ležajevim