Ko ne plati kurvu plati doktora,nikad mi nije bilo jasno da netko uspije poderat variomat jer mu je teško pogledat jednom u godini klizače,ovo je voženo jako dugo,nebi me čudilo ni da su prva ugradnja.
Pa prije par godina kad mi je došao u ruke, nisam znao ništa ni o čemu čak sam se čudio što ne mogu naći karter da izmjerim ulje
Usput sam "savladao" sve osim rastavljanja blokova.
Tada je imao pređenih desetak tisuća, a sada 28. Često mijenjam valjčiće, a slajderi su mi se lani činili sumnjivi pa sam od Aljinovića u Splitu dobio neke, vjerojatno od Piaggia, jer nije imao za Peugeota. Sad sam pronašao jedan od onih starih i izabrao dva od ovih koji su se s jedne strane istrošili i okrenuo ih naopako. Složio sam variomat čisto da ne bude rasut na više lokacija... Zimus je bio golokrak pa mu je štenac došao do kablova i napravio mi dodatnog posla... Dugo sam čekao lakirera pa imam kompleks od rastavljenosti. Vozi on i bez problema fata 80 na sat, a slajdere ću mijenjati čim ih mognem nabaviti. Najbliže mi je Split ali tamo više nema zastupnika za Peugeota...