U prometu sam/smo na skuterima/motorima većinom malko pre brzi i maalko pre kreativno tumačimo ZOSPC pa si dozvolimo proći između autiju, obiđemo ih di nesmijemo i sl. ali osobno smatram da otvorenim auspuhom, xenon svjetlima, dugim svjetlima, ugašenim svjetlima, skinutim retrovizorima, nevidljivom tablicom i sl. se samo dodatno privlači pažnja na sebe i time iritira policajca da te zaustavi i klepi.
Na motorima još razumijem zahvate sa tuning auspusima jer se koristi širok raspon okretaja što proizvodi stvarno "efektan" zvuk, ali na 4T skuteru je to monotoni FRRRRR zvuk u kojem osobno ne vidim neke ljepote osim one komponente da ostali sudionici u prometu budu svjesni "da si tu".
Izdvojio sam 4T skutere radi još jednog faktora a to je da se takvim auspusima ne dobije nikakav u vožnji osjetan učinak poboljšanja performansi osim tlačenja bubnjića sugrađana. (Kod 2T skutera je jasna funkcija auspuha i radi toga mi je razumljivo čak i korištenje glasnijih izvedbi koje također osobno ne odobravam).
Ovo je moj osobni trenutni stav iako sam ko mlađi s Peglicom s otpalim granama znao dolaziti kući (koja je na brijegu) u sitnim noćnim i jutarnjim satima, proći kvartom na KX250 cvaji od kojeg su se alarmi na autima uključivali i sl "nepodopštine". Radi toga razumijem i porive pokretača teme i znam da jednostavno moramo otrpiti dok ti "gušti" ne popuste ali... uvjek dolaze nove generacije a "glasna vozila" nikad ne izlazi iz "mode"
)