Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Sprejem seljo tuning,uzmi spricu 3dcl boje,prajmera i ofarbaj kak Bog zapovijeda
Citat: zvonkec92 - 20 Siječanj, 2016, 18:17:20prodam ih tek kad poderem gume, do tad nek se kotrljaju, šteta sad sa novim gumama to utrapit dalje. a i felge su jebeno ravne. one bivše kaj sam nove novcate kupio u dučanu dvije su imale na sebi po 85g olova a druge dvije 60.. ove sve 4 svaka po 5g... ako ulovim vremena sprejem ih prefarbam i nek se jebu..Pa dipaj ih u crno i bok
prodam ih tek kad poderem gume, do tad nek se kotrljaju, šteta sad sa novim gumama to utrapit dalje. a i felge su jebeno ravne. one bivše kaj sam nove novcate kupio u dučanu dvije su imale na sebi po 85g olova a druge dvije 60.. ove sve 4 svaka po 5g... ako ulovim vremena sprejem ih prefarbam i nek se jebu..
Citat: JosipMarijanovic - 20 Siječanj, 2016, 19:31:14Citat: zvonkec92 - 20 Siječanj, 2016, 18:17:20prodam ih tek kad poderem gume, do tad nek se kotrljaju, šteta sad sa novim gumama to utrapit dalje. a i felge su jebeno ravne. one bivše kaj sam nove novcate kupio u dučanu dvije su imale na sebi po 85g olova a druge dvije 60.. ove sve 4 svaka po 5g... ako ulovim vremena sprejem ih prefarbam i nek se jebu..Pa dipaj ih u crno i bokkaj se ne topi ta guma na vručem? znaš kak felge znaju bit vruče kad se spuštaš sa sljemena?
Peza kao zgewindani Lamborgini
majke mi ako se sad nisam šlagiro, necu nikad. kad usporedim svoje felge sa ovima, drago mi je sto su crvene i definitivno odustajem od farbanja jer sad vidim da ima i ruznijih auta/felgi od mojeg.