Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ler gas !!!- Rad u mjestu  (Posjeta: 3744 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
Odg: Ler gas !!!- Rad u mjestu
« Odgovori #20 : 21 Kolovoz, 2008, 23:08:49 »
Da ja imam baotiana to uopce nebi bio "los" skuter kako drugi pricaju. :sleepy2:

E da,svaki moze biti dobar i kvalitetan kad ga sam spakujes kako treba,ali direktno iz tvornice-ma nije ni za porediti Kinu i Taiwan (polukina-kako kaze 2TDotore)

Kad dodje u kartonskoj kutiji pa je potrebno odredjene dijelove sastavljati. A kad imas hrpu toga moras malo ustedjeti na serafima i sitnicama  ;D

Offline JetFighter

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gunja
  • Moj Skuter: R50X
  • MojSetup: serijala
  • MojSpuh: Serijski - Trenutno :-))
« Odgovori #21 : 21 Kolovoz, 2008, 23:30:59 »
Ma kakvi sarafi,pa na njemu nakon nekog vremena otpadne i sto je zasarafljeno-cemu se onda truditi i sarafati kad dodje na isto,nego crkla mi kosilica,pa se kontam da kupim baotiana i da pripasem motor-dodje me jeftinije nego da servisiram motor kosilice  :icon_tongue: :icon_tongue:
Okolinu posteno zaj... i  zivi(vozi) onako kako se zivi(vozi) tebi !!!!

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
« Odgovori #22 : 21 Kolovoz, 2008, 23:33:34 »
Baotian je dobar samo i jedino za naučiti kako raditi sa alatom...
Više šerafiš nego se voziš...  :laughing7:

A što se tiče okretaja...
Hondin GY6 motor se u stock izdanju vrtio na preko 12k rpma sa odgovarajučom frgom...  Trkače verzije su išle preko 18k rpma sa znatnim preradama.  :notworthy:
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #23 : 21 Kolovoz, 2008, 23:36:33 »
Oces rec da baotijan ima tu hondinu GY6 masinu. :o

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 21 Kolovoz, 2008, 23:40:22 »
A što se tiče okretaja...
Hondin GY6 motor se u stock izdanju vrtio na preko 12k rpma sa odgovarajučom frgom...

Takvog jos nisam vidio na cesti (osim onog sa c-style rolicama), pa nesmiju se vrtiti ove kopije toliko jer bi se stvorile kilometarske kolone ispred servisa  :laughing7:

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
« Odgovori #25 : 21 Kolovoz, 2008, 23:49:47 »
Nema Baljezgotijan GY6, ima kopiju GY6 motora..

Poanta je da su kopirali nešto što je 80tih bilo kao danas Mercedes u bosni...  :laughing7:

Šala mala..
Baotian ima kopiju GY6 motora koji nije ni približno kvalitetan kao GY6 od Honde. Al kažem, tih 80tih je to bio vrhunski motor.
A pošto kinezi vole kopirati... ;)
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline JetFighter

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #26 : 22 Kolovoz, 2008, 11:51:05 »
a jadnici u servisu tak i tak nemaju djelova, a kaj bi tek bilo da im dodju kilometarske kolone :laughing9:

Zar se to servisira  ??? :drunken_smilie:

A ja kontam da je to kao sa novim TV-om !!! Kad crkne baci i kupi novo jer se ne isplati popravljat !!! :icon_scratch: :icon_tongue:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #27 : 22 Kolovoz, 2008, 12:07:23 »
moguce je da motor radi na vecim okretajima na leru dok je topli nego dok je hladan.Mi smo isto tako postelali ler gas na frendovom cpi aragon gp-u i na leru mu je dok je bio hladan radio na 2000 a kad se zgrije radi na skoro oko 3500.Mislim da je stvar u sugavom automatskom coku koji kod nekih skutera zna malo zajebavat.

Pa di si ti konju skupil 57 postova u 3 dana? Daj odi naštelat dole tok stalkera jer sam brži sa serijskim auspuhom od tebe  :frajer: Nego kaj se tu vucaraš po forumu i zafrkavaš ljude  :laughing1:

BTW. Vozil sam prije par dana tog TGB-a i osjetil sam da ga malo ler gas zaj***va. To mu je valjda jedina boljka naspram ostalih kineza "i okolice" koji nakon 2 mjeseca niti ne pale više kak se spada. Nađi negdi u oglasniku možda neko prodaje frgu istih dimenzija kakve ti trebaš, ali probaj nać dellorto.
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline JetFighter

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #28 : 23 Kolovoz, 2008, 23:35:08 »
A to sam u planu spaliti sve preko zime !

Auspuh ZX,dellorto 17,5,Polini SC,Rolice , sve opruge remen....itd

Dopizdilo mi da guta a  ne ide kako spada---a i taj ler se neda nastimati na njemu !!!

I Horvat TGB koji je "kao" kinez se vozi kod nas u obliku Akros-a vec 12 godina i kod mene ih ima 4 komada s kojima nema nikakvih problema !!!

Nije TGB ni priblizno  ono sto su Kinezi (ali izvorni) sa kopijama drugih motora-kad dobijes garanciju "god. bez obzira na km,na serijali onda se treba zamisliti zasto je tako !!!