Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Gilera VXR 200 naljepnice  (Posjeta: 3713 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Bikelover

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Korčula
Gilera VXR 200 naljepnice
« : 13 Listopad, 2013, 17:20:27 »
Čačka san malo po forumu i samo je jedan čovik par tema otvara koliko mi se učinilo za orginal nalje vxr stari tip.

E sad, dali netko zna di ih ima za kupit, ili ako ima vxr-a, da slika, iskopira ma bilo što, samo da se dobije jedan set tipa za crveno sivu gileru, jer čim želiš bojat motor ili osvježit naljepnice odu i nemaš ih više a nigdje ih nema za nabavit, u tiskaru nije problem otić samo da se nabavi neki set da ga možemo razmnožit jer san siguran da nisan jedini koji misli da je vx-vxr, pedesetke ili bilo koji motor prazan bez naljepnica...Traži san po netu, pa da pokušamo nekako to stavit na ekran, mislia san čak i sastrugat svoje naljepnice pa ih nekako cile donit do tiskare da ih iskopiraju ili nesto tako... :help: :help: :help:

Pa ako nekoga zanima, neka prodiskutira... :hello:

I da, na netu san traži i uspia nac neke ali u Turskoj, svejedno http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-runner-vxr-200-sticker-85500326/detail/ i ne dođu puno šta je najtužnije, samo je neko u tome i da zna kako narucivat, EU smo i nebi trebala doc neka trošarina ili neš, ovo je prilika :glasses9:

Evo još jedan set http://www.ebay.co.uk/itm/Gillera-Runner-VXR-200-Scooter-Full-Decal-set-/141078543917 za crvenog vxr-a

Eh da, prijatelj ce mi sad kupit isti motor ka sta je moj samo 125 i orginalan je i nalje i sve, samo kako bi moga ja nijh slikat i sve a da ne bude krivo ili nesto pa da odnesen u tiskaru da oni printaju?

OEM Motorparts- kako znat koja je koja naljepnica? http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Gilera&T=RUNNER%20VX-VXR%20125-200%20%20125&Y=2002&L=GI_RNR125&O=GRAPHIC%20SPORT%20PRODUCTION&F=GI_RNR125-ff&L2=GI_RNR125-ff
« Zadnja izmjena: 13 Listopad, 2013, 19:46:18 Bikelover »
Ne vozi, gura!

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
Odg: Gilera VXR 200 naljepnice
« Odgovori #1 : 14 Listopad, 2013, 16:31:03 »
Ništa od nalja ili pravi ljudi nisu vidili? :icon_scratch: :toothy12:
Ne vozi, gura!

Offline Siljoruja199007

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: VXR
  • Moja Kaciga: Arioh
« Odgovori #2 : 14 Listopad, 2013, 17:13:49 »
ja ti imam šablonu al od sp-a..sa ovom slikom odi di rade vizitke i tako te gluposti i reci da bi htio plastične naljepnice..i to ti je to samo makni ovu naljepnicu di ti piše 180 sp

Uploaded with ImageShack.us

Offline File 80

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula-Zadar
  • Moj Skuter: sp 180,runner 50
  • MojSetup: polini malossi
  • MojSpuh: non catalysed
« Odgovori #3 : 14 Listopad, 2013, 18:45:56 »
Da ne otvaram novu temu!
moze neko napisat dimenziju ovih bocnih naljepnica "Gilera" skupa s ovom crnom pozadinom

2t

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #4 : 15 Listopad, 2013, 14:20:17 »
DObro, te za runner su ok, al ima ovakva od fileta sp ima vx i vxr one bočne di isto tako pise gilera ili runner samo sa onon svitlon sivon pozadinon ka na neke trokutice e tu je skroz tesko nac :icon_biggrin: a ona prednja na munje, slikat cu i zabiljezit sta fali, a ja cu ovu probat nekako od sprida ogulit u komadu i dat ovima da skeniraju, vxr 200 u boji treba ima ih masu crno bilo
Ne vozi, gura!