Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Samo obavijest forumasima  (Posjeta: 2131 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline badlook_92

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Runner 50
Samo obavijest forumasima
« : 24 Rujan, 2013, 18:20:48 »
Evo samo zelim obavijestit sve,da ako imaju potrebu da ne uzimaju mašine od http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/gilera-runner-50-model-dijelovi-oglas-5976393 ovog oglašivača na njuškalu,recite mi ako je on mozda tu na forumu,lik me je dobro zaj***,ima dosta oglasa,i u svima naglasava da je mašina presla oko 100000,120000 km,a i stvarnosti je mnogo vise,uzeo sam mašinu od runnera,i samo sam je trebao stavit gore i upalit,i tako je bilo,ali onda problemi,prvo je počelo nes zujat,a drugi dan vidim pusta voda,rikla pumpa,lezajevi prozujali,čovjek mi je jasno rekao da je radila samo na serijali i nikad otvarano,a na karbu dizna 80,ugl samo hocu rec da pripazite,mozda su mu druge mašine ok ali ja sam naletio na krivu.

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Re: Samo obavijest forumasima
« Odgovori #1 : 24 Rujan, 2013, 18:22:01 »
Pa ako ima toliko km koliko si napisao, budi sretan sko su i blokovi citavi :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Offline badlook_92

• forumski pješak
  • *
Odg: Samo obavijest forumasima
« Odgovori #2 : 24 Rujan, 2013, 18:24:32 »
sorry jedna nula vise  :icon_tongue:

Offline badlook_92

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #3 : 24 Rujan, 2013, 18:27:04 »
koliko ja znam skuteri koji nikad nisu otvarani niti nemaju brtvilo izmedu blokova,nek me ispravi neko ako grijesim,gore je bilo neko zeleno brtvilo sto znaci da je vec bilo otvarano,i bili su skf lezajevi a mislilm da oni nisu otriginal...tako da

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Re: Samo obavijest forumasima
« Odgovori #4 : 24 Rujan, 2013, 18:30:12 »
Pjadjo serijski nema brtvu nego diht masu i nju vidis kad rastavis blokove

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Offline Ridi77

• Tržnica : (+15)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: Ne stane u rubriku :)
  • MojSpuh: Yasuni C16 City
« Odgovori #5 : 24 Rujan, 2013, 18:30:47 »
to ti je on, ne  vjerujem da te zaj#bo pogledaj kolko ima pozitivnih ocjena ?
ja uzimo puno puta od njega i uvjek sve super
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;u=7335
Yasuni C16 City, TP Due +, S6 HPC radilica, S6 Oversize variomat, S6 Oversize polutka, S6 remenica S6 Torque Control MKII, S6 bell R/T, Stage6 Double-Layer, S6 Oversize kevlar, Stage 6 Dellorto 21, Stage 6 Tassinari usis, S6 Vodena pumpa, TP cdi

Offline badlook_92

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #6 : 24 Rujan, 2013, 18:35:19 »
zaj#bo je,moze potvrdit i jos jedan član s foruma,ne kazem da ne treba uzimati od njega dijelove i sve,samo sta se tice mašine da se treba priazit jer tko zna u cijim su sve to rukama bile

Offline ljubo46

• Aprilia team Croatia
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • Samo Kawasaki
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: BJ
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSetup: Originalni
« Odgovori #7 : 24 Rujan, 2013, 18:39:15 »
ridi nije to swift ali zato je njegov kolega, njih dva skupa rade navodno,..bar mi je tako swift rekao jednom prilikom...inače od navedenog čovjeka sam kupio masku za gileru nexus i sve ok bilo...možda sam ja imao sreće... :laughing7:

Offline badlook_92

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #8 : 24 Rujan, 2013, 18:43:34 »
opet govorim,ne znaci da ako je mene zaj#bo da ce i drugih,i da su mi dijelvi loši,samo sto se tice tih mašina da pripazite jer pogledajet na njuškalu za svaku govori da je presla 12 soma,da nije otvarana,a jasno se vidi da je,ako je na forumu kazem ne treba ic na crvenu,jbg nije ni on znao ko je vozio tu mašinu prije nego je dao njemu u ruke tako da ne zelim da to mislite,samo oprez i toliko od mene

Offline Jole.ri

• forumski biciklist
  • krepalina
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: pod suncem??
« Odgovori #9 : 24 Rujan, 2013, 18:47:17 »
necu se petljat jer ne znam stvari..
ali tko prodaje robu taj za nju i odgovara,amen.
11ica se raspala nitko nije vjerovo...

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #10 : 24 Rujan, 2013, 19:03:21 »
br telefona u oglasu je od swifta sa foruma..
s dotočnim sam trgoval tolko puta da sam prestal i brojit,sve do sad je bilo korekno i po dogovoru.ako se desilo da sam dobil lošiji dio (dogodilo se jednom s nogarama za skuter i jednim cilindrom za ditech),mogel sam ga bez problema vratit i dobil bi drugi.bil sami kod njega više puta.
uglavnom trebal si se s njim prvo čut i objasnit o čem se radi i dogovorili bi se sigurno i nebi ostal zakinut i oštećen,pa onda po potrebi otvarat ovakve teme..

btw,prebacil ju budem jer nie za ovaj podforum.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline swift

• Tržnica : (+67)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: T-Max 500, SP180
  • Moja Kaciga: Suomy
« Odgovori #11 : 25 Rujan, 2013, 18:15:57 »
Znači jučer kad sam ti preko telefona sve objasnio i kad više nisi imao što za reći, odlučio si sa forumom podjeliti svoje nezadovoljstvo zbog neuspješnog pokušaja izvlačenja novaca...  :angry7:
Nemogu vjerovati da ovo čitam, ali na neki način shvaćam jer među brojim trgovinama se s vremena na vrijeme nažalost nađe poneki ovakav lik.
Evo slika od dotične mašine koje sam mu poslao na mail odmah pri demontaži, za koju navedeni član optužuje da ima xx xxxkm pa neka ostali procjene dali je to grob od mašine, i btw također stoji optužba da je to mašina od nrg powera, valjda on zna bolje...  :dontknow:
http://imageshack.us/a/img407/941/jmjm.jpg
http://imageshack.us/a/img69/2377/gsn0.jpg
http://imageshack.us/a/img837/451/dw5i.jpg
http://imageshack.us/a/img826/2198/59yq.jpg
http://imageshack.us/a/img593/6712/q02k.jpg

Ovo optužbe su čista glupost, mašina je bila u savršenom stanju sa 10tisuća i nešto sitno km, skuter je kupljen od čovjeka u godinama (znači nije tinejđer kao većina forumaša koji pokušavaju od runnera 50 napraviti jurilicu, nego ima skuter za do dućana),mašina nije bila imala nikakav kit, auspuh, prijenos nego mrtva serijala, a ovo za diznu 80 neznam kakve uopće veze ima mada ja ne vjerujem u ništa od onoga što je 'kolega' naveo. Dobio je sve informacije, slike odmah kod demontaže, još sam mu javio da ležajevi nemaju mikrona lufta, nigdje ništa puknuto niti potrošeno, mašina nije nigdje slinila ni ništa slično, osobno sam skuter vozio i palio je kao mina. Za neke stvari nemogu garantirati ali za ovu mašinu sam mogao. Trgovao sam sa stotinama ljudi sa foruma i šire bez problema, kod velike količine posla greške se dešavaju ali ih uvijek ispravim što puno ljudi može potvrditi. Nisam jednom vraćao novce ili mijenjao dijelove (naravno ako se utvrdi da su to zbilja moji dijelovi a ne stari neispravni koje neki pokušavaju podvaliti i složiti skuter za 0kn, nažalost i to se dešava u lijepoj našoj  :headbang:) , to je kod mene normalna stvar jer se ne želim blamirati i da me ovakvi noname likovi za nešto optužuju. Na forum se prijavio prije 10-ak dana, nekako nagrcao 50 postova i sad tu nešto optužuje, sramota za forum... Jedini član koji tebi može nešto ''potvrditi'' je dinz_pula koji je na crvenoj listi, koji je dao oglas za mašinu i isti oglas zaključao nakon dogovora samnom, a to je bilo 22.8.2013., čak počinjem sumljati da je ovo neki klonerski profil s kojeg sa sad trguje jer na starom piše OPREZ NA TRŽNICI, baš se pitam zašto...  ::) dali ste vi susjedi, prijatelji ili možda ista osoba neznam ali to je na nadležnima neka istražuju.

Uglavnom, nakon što mu je stigla mašina član mi se još zahvaljivao, kako je prezadovoljan itd, a nakon mjesec dana se javlja da je mašina grob i da bi bilo fer od mene da mu vratim dio novaca, i to preko SMS poruka, pa kakav je to način i jadan pokušaj?! Da nešto nije valjalo javio bi se odmah, možda ne prvi ili drugi dan ali treći, peti ili čak nakon tjedan dana me mogao kao čovjek nazvati na mob, uvažio bi to i nekako bi se dogovorili, a ne nakon mjesec dana na osnovu 2-3 sms-a očekivati cca 500kn, pa smješno  :laughing3:  Ja za svoje tvrdnje imam više svjedoka i za puno stvari mogu priložiti dokaze, a u ove rekla-kazala priče uopće ne vjerujem i mislim da ta mašina nije taknuta jer nema razloga za to, a ne da se cijela raspala.

Badlook_92, ako se već želiš igrati detektiva onda ti nudim jedan izazov koji sam ti čak spreman platiti, ima veze i sa trenutnom mašinom koju prodajem na njuškalu pod brojem oglasa 9149404 za koju valjda iz viđenja možeš zaključiti da nema 12tkm (istina, lagao sam, ima između 12200-12300km  :icon_thumright:). Poslat ću ti od oba skutera (tvoja mašina je iz bjelovara, a ova trenutno iz rijeke) sve podatke, brojeve šasija, tablice i serijske brojeve mašina, ako si dovoljno sposoban to ćeš uspjeti povezati i otkriti na STP-u koliko stvarno imaju kilometara (za ovu drugu sa 12tkm možeš provjeriti kod prvog vlasnika i u moto matušiću). Ako su mene vlasnici lagali i ako su DIGITALNI satovi krivo pokazivali (inače ljudi danas imaju običaj skinuti kilometre i platiti to cca 50eura tako da bi lakše mogli prodati skuter karambol za 350-400eura  :laughing7:), onda i ja lažem, a za tebe je to poseban izazov da dokažeš svijetu kakav sam ja mućki prevarant, ja bi si razmislio  :icon_thumright: Mada ima jedna caka: nema rekla-kazala, riječi ne vrijede, trebam konkretne dokaze, papire i potvrde sa pečatima. Ponavljam, spreman sam ti platiti neku lovicu ako dobijem potvrdu pa da lakše prodam mašinu ako već nema povjerenja, razmisli  :drunken_smilie:

Offline DinzPula

• OPREZ na tržnici
  • forumski skejter
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Aerox
  • MojSetup: cilindar od matika,radilica od golf 2ke
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #12 : 25 Rujan, 2013, 20:57:32 »
Zas sam ja upleten u sve to?

Oglas je bio iz usluge i samo proslijeden dalje broj telefona ako je bilo neko da se javio,tako da mene ne mjesajte u sve to,nit nis neznam iskreno o sklapanju i svemu tome sto se desavalo jer prisutan nisam bio.

Nestajem na niciju stranu i ne zelim da se mjesam,ono sto sam poslovao sa swiftom je bilo fer i korektno,i to sam pohvalio temom na forumu,za ostale dogovore ne znam,a taj OPREZ NA TRZNICI me ne dira ni najmanje,i dalje se posluje fer i korektno,sa moje strane.
« Zadnja izmjena: 25 Rujan, 2013, 21:13:02 DinzPula »
dilajmo za izdilamo.

Offline badlook_92

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #13 : 25 Rujan, 2013, 21:15:10 »
Nije da nisam imao sta za reci,nego mi se nije dalo natezat vise jer ne vodi nicemu,vidim da imas dosta pluseva na trznici i ja nisam rekao da su tvoji dijelovi losi,nego da sam ja dobio mašinu sa losim lezajevima i pumpom koje sam trebao promijeniti nakon 2 dana voznje,ok trebao sam mozda odmah staviti nove lezajeve i pumpu cim sam dobio mašinu da budem siguran ali nisam htio otvarati mašinu jer sam mislio da je sve ok,protiv tebe swift nemam nista,i nisam ovjde da bi ti dao neg ocjenu ili glumio detektiva kao sto mislis, jer jbg imas pravo  trebao sam ti isti dan rec sta se desilo ali kako sam ti i naspisao  u poruci nisam imao neke dijelove da bi mogao odmah isti dan upalit mašinu i vozit se,zato sam ti se javio tek nakon 3 tjedna a ne isti dan,ali ok je i znam da se tu sad vise ne moze nista,vjerujem da si pouzdan i i dalje to mislim jer su mi par njih to potvdrili a i sam dinz je to rekao iako si srao po njemu. Svakom se moze desit da ubode neke dijelove koji nisu kako treba,vjerujm da sam slucajno uzeo jos 10 tvoj mašina mi se ne bi to desilo,očigledno sam ubo krivu ali ok je,napravilo se i sad je ok.

Offline swift

• Tržnica : (+67)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: T-Max 500, SP180
  • Moja Kaciga: Suomy
« Odgovori #14 : 25 Rujan, 2013, 22:13:35 »
Ok možda sam pogriješio u vezi dinz_pula i ovim putem se ispričavam ako sam ga krivo spomenuo, ali nisam ništa blatio po njemu. On je dao oglas iz usluge pa sam pomislio da se radi o njemu, moja greška.
A što se tiče mašine i dalje mi neke stvari nisu jasne... mi smo se dogovarali za blokove sa getribom, radilicom, termogrupom i karbom, znači mašina je bila gola bez variomata i paljenja. Stanje ležajeva je bilo odmah vidljivo, tj. gotovo savršeno obzirom da nije bilo trunke lufta, a vodena pumpa nije nigdje curila, i ti to sve dobro znaš. Još sam te nazvao čim sam skinuo variomat i paljenje da ti javim kako su ležajvi savršeni bez lufta i sve ti lijepo poslikao. Znači 2 min nakon što si primio paket si se uvjerio u stanje mašine i ležajeva jer je to prva stvar koju provjeravaš, da meni netko pošalje takvu mašinu za koju tvrdi da su dobri ležajevi a ispostavi se da imaju lufta,  bio bi ljut i iste sekunde bi zvao i objasnio situaciju. Umjesto toga, ti si meni isti dan poslao poruku u kojoj si me pohvalio kako sam ispao pošten i korektan, zahvaljivao si mi se itd... Baš čudno, to inače ljudi ne rade kada su oštećeni ili zajebani kako ti kažeš  :confused5:
Znači da je sve bilo u redu, pogotovo neznam kakve veze imaju tih nekoliko dana i nabavljanje dijelova koji nemaju apsolutno nikakve veze sa samim agregatom i stanjem mašine  :dontknow:
Razmisli malo, priča ti u nekim elementima jednostavno ne drži vodu. Taman i da je bio neki problem i da sam ti uvalio lošu mašinu, odmah si me mogao nazvati i vratiti mi mašinu, ja tebi lovu i ćao, a ne da mi tu nakon mjesec dana odjednom tražiš lovu, otvaraš teme i javno me blatiš bez ikakvih konkretnih dokaza i sa malo čudnim argumentima. U normalnim i uređenim državama bi zbog ovakvih stvari mogao odgovarati pred zakonom ili dobiti tužbu za klevetu, sva sreća da smo u lijepoj našoj  :icon_thumright:

Offline svbeljan

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kastav
« Odgovori #15 : 26 Rujan, 2013, 00:07:37 »
ja ću se ubaciti samo sa jednim malim pitanjem.
badlook
kada si složio mašinu, šta si ulio u sistem za hlađenje ?
nakon nekog vremena stajanja, ako se nalije mješavina sa prevelikim postotkom antifriza, brtve tj. semerinzi znaju propustiti

Offline badlook_92

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #16 : 26 Rujan, 2013, 01:01:32 »
pola antifriz pola destilirane..