Ofarbana je kaciga prije nekih mjesec i pol, a rezultat je zanimljiv
išlo je kako to već treba ići. izoliranje rupica i ostalih dijelova kacige, pa šmirglanje do plastike gole finalno sa 400. zatim plastic primer.
nakon toga šprickit, pa šmirglanje završno sa 800, ali sam na nekim dijelovima došao do boje pa sam ponovo špric bacio i ponovo do 800 izšmirglao.
odmastio antisilikonom i na to pošpricao 2 ruke metallic plave baze neke fiatove sa nešto sitno ljubičaste perle u sebi. prva ruka magla, 2. puna.
to je ispalo ovako
ostale detalje sam pustio u šprickitu jer bi mi bila monotona cijela u istoj boji, a nije mi se dalo za te sitnice ici kupovat dec boje jer nisam znao u koju bi ih bacio.
zatim je na red došla crvena perla.
bacio sam samo jednu laganu ruku, ali mi je na par mjesta pobjeglo, pa nije skroz transparentna. na bijele dijelove sam punu ruku bacio.
to je onda ovako izgledalo.
zatim sam u špricu bacio akrilnog razrijeđivača da pokupim to malo perle šta je ostalo po dnu spremnika i taj ostatak iskoristio da bi tonirao malo perle i u lak.
nakon 3 ruke toniranog laka, ovo je finalni proizvod. Nije bilo sunca kada sam slikao, pa nije neki efekt. Uživo izgleda odlično.