Evo da se javim posto me je kontaktirao Lucky.
Bio sam ponosan vlasnik jednog ovakog primjerka ali crno crvene boje!
Ima negdje i tema o mojoj makini!
Prodao sam ga iskljucivo zbog toga da me j..... policija nemaoze vozikati po tehnickim pregledima.
Ja sam svog kupio novog 2007.g. nisam se dvoumio jer mi je derbi imao najlijepsu liniju i atraktivan izgled pored piggio agregata pun pogodak.
Cuo sam i ja prije kupovine taj takozvani problem sa plastikama.
Izgrebala mi se plastika ispred sica ali to je zbog voznje dje ce i njihovih nogu.
Da su se neke plastike raspale ili tresle nisu !
I meni je riknula sajla kilometar sata tjs. Zice su pukle jer ima elektronki prenos.
Kilometar sat je ponistio kilometre na 0, polemio zice i dodatno ih ucvrstio dole kod puza i rjesio problem.
Znaci sto se tice izgleda dajem 5 , ciklistike isto tako jer sam se nauzivao voznje i do posla i na neke duze rute!
Agregat !
O njemu se nema sta govoriti jer je vec sve receno i napisano!
Jedini je problem koliko mislis ulagati u neki tuning jer to je rupa bez dna!
Ja sam stavi yasuni R carbon, karb 19 dizna mislim86, malossi repliku, multivar i rolice 5,7 zatim i deltu sa crvenim federima i centralni feder neznam koje boje.
Uglavnom sam ga slozio po uputama ljudi s ovog foruma !
Bio sam prezadovoljan i brzino i ubrzanjem !
Onda je replica zacvikala pa sam stavio airsal sport iliti tako nekako i opet zadovoljan!
Doslo se do neke granice a za korak gore treba puno novaca!
Mislim da sam ti opisao opena u najkracim crtama jer bi mogao ovako pisati do sutra i da sam ti dao dosta odgovora !
Uglavnom ja sam bio prezadovoljan s njime!
Ujedno sam pored ovog problema sa policijom polozio i A kategoriju pa sad vozim pilu iz mog potpisa (pogled na lijevo).
Na tvom mjestu samo bih gledao da je vanjski izgled u savrsenom stanju a za agrrgat se nebridni jer ima djelova u svakoj pekari !
Za mene je DERBY bio i ostao prva ljubav u kategoriji skutera !