Bio danas kod vranića, lik nesmije (neće) ni pogledat , kaže da se to uopće nemože vratit, a ja znam da može samo mi treba neki sposoban majstor jer i on nije nikakav majstor, bratiću je punio klimu na mazdi i iscurio mu taj plin jer je puklo neko crijevo, isto tako imam runnera 50-ku 2009 godiste kupljenu kod njega, imao sam taj problem da mi se zaštopao karburator i mašina se gušila pri otvaranju full gasa, lik mi "očisti" to i naplati 100 kuna, (skuter u garanciji) i nakon tjedan dana ista stvar opet se zaštopa ja opet odvezem i on opet kaže da sam ja kriv da sipam prljavo gorivo, (gorivo cijedim kroz gazu kad sipam), i ja mu opet 100 kuna nakon što je "očistio" da bi se nakon dva tjedna po 3 put pojavio isti problem, e onda sam ja sve sam rastavio, i karburator i rezervoar i crijeva i sve i oprao i složio sve nazad ali nisam znao naštelat smjesu da se ne guši, onda sam otišao kod jage i čovjek mi skinuo blokade i stavio električnu i očistio karburator, skuter ide 103 po satu (93 po gps ) ima jako dobro ubrzanje, da napomem da je sve serijski, preporučujem svima koji imaju problem sa skuterom nek idu kod jage, čovjek je zbilja dobar majstor i ne diže cijenu u nebo kao ostali, bratić je vozio skuter kod velikog majstora (hercega) da popravi motor jer je u njega nasuo neku kiselinu, lik je promjenio 2 karburatora i onda se sjetio oprati rezervoar, sve je to naplatio 2500 kuna i dovezao motor kući, išao sam da isprobam skuter koji se nakon 350 metara ugasio i više se nije mogao upalit, to je bilo 10 minuta nakon što je on otišao, u skuteru je bilo goriva tako da nije do toga... toliko o brodskim majstorima....