Pozdrav svima! Evo ovako,skuter ima 6600km bar ja mislim kupljen je od 3. vlasnika
al on ga je vozio 500km svega (tako kaze) al mislim da je km stvarna jer po gumama,diskovima,sarafima,deklu i svim navojima,te remenu jos originalnom je to to... Na skuteru po nekim mojim procjenama od dijelova nije u dobrom stanju:
1. karburator pusta benzin na ono crijevo ispusta kod paljenja i gasenja al malo
2. polutke imaju lufta otprilike nekih 1cm na osovini kad se guraju i povlace prema sebi
3. semering radilice iza variomata malo slini al radilica nema lufta i ne cuju se lezaji
4. remen je brijem od dana kupnje skutera na njemu
Promijenjeno je: rolice,svjecica,opran filter zraka,ociscen karburator(u njemu je dizna 50)
Od problema je prisutno:
1. Ujutro nece upaliti iz prve nego iz najmanje 12 puta kurblanja,poslije tog prvog paljenja pali na zub,ali ako odstoji ugasen vise od 4-5h opet treba kurblat da bi upalio
2. Kada se zagrije slabije ide, krajnja mu padne za 10-15kmh i posebno tesko nabire brzinu od 55kmh pa na vise
3. Kad god stanem na semafor,sa strane ili dr.. nakon voznje prilikom kretanja onako zaprducka,zatrokira tj zagusi se na sekundu i dalje super i tak stalno prilikom tog "stop and go" al kad se zgrije
4. Nakon sto sam ocistio karb i filter zraka svjecica je dosta posvijetlila i nije vise smeda
Eto ako mi netko moze dat savjet jel nesto od ovih problema povezano sa ovim stvarima za koje ja mislim da bi trebalo promijeniti ili ako netko moze rec jel ovo normalno sa semeringom i polutkama... Uglavnom molim savjete neke i pomoc! Hvala