Pozdrav! imam problem sa svojim agilityem, svake sezone ista fora, ne pali! alnaser naravno ne radi jer mu onaj "zvrk" zašteka svaki put na velikom zupčaniku koji ujedno pokreće remen (iza kojeg je ona čašica s rolicama itd..) i ne može ga okrenuti...je*eno kinesko smeće....a i već 2. sezonu gubi kompresiju na kurbli, ne mogu ga upaliti..prošle jeseni sam bio u ovlaštenom servisu di su me 2 ogromna konja oderala za 500 kn i napravili su ništa, isti k*rac i ove godine, također i kod majstora koji roka fuš, vozi mototrre cijeli život i slaže ih 2 na dan...ima li itko ideju ZAŠTO gubi kompresiju i kurbla samo propadne, gotovo da i ne zavrti zupčanik, ona plastična krilca su u redu koja kače taj mehanizam kao i onaj dio s federom koji se podiže prilikom pritiska kurble...i da, rekao mi taj debeli i prepotentni frajer da "nije bio dobro zategnut španer lanca na mašini" ako sam ga dobro skužio..pa kao preskače il neš..ne znam stvarno, sviječica je dobra, filteri čisti, karb uštelan...........uglavnom....katastrofa ljudi.....unaprijed hvala!! (i nemojte si nikad kupit kineza ako niste dobar mehaničar)