Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Pozdrav ekipa da ne otvaram novu temu imam p vako imam gileru runner 50 i mislim stavljati na masini je sljedeci setup polini multivar malossiro ederici i bijeli malossicengralni..auspuhjeleo vi malossi red sppnge..pa me zanima koja bidizna i mjesa zraka i koja je svijecica najbolja za kit... jos nesto jel mozi ici standardna glava na taj kit?
Citat: roby99 - 04 Ožujak, 2014, 18:22:50Pozdrav ekipa da ne otvaram novu temu imam p vako imam gileru runner 50 i mislim stavljati na masini je sljedeci setup polini multivar malossiro ederici i bijeli malossicengralni..auspuhjeleo vi malossi red sppnge..pa me zanima koja bidizna i mjesa zraka i koja je svijecica najbolja za kit... jos nesto jel mozi ici standardna glava na taj kit?da je to moj skut ja bi ctavio ovak oko 70 diznu mozda molo i manju i definitivno ngk iridium svjecicu ili denso iridium ali imaj na umu da je takva svijecica 200 kn, ali vjeruj mi da se i to isplati jer sam ja skrtario pa mi je klip progorio s jedne strane na drugu zbog lose svijecice