Ima tu jos jedna "sitnica". Motor ide 210. Pa kome treba takav tip motora da ide toliko brzo. Nije stvar u tome dali cu se ja vozit 210 ili ne, stvar je u trajnosti masine. Po meni taj motor spada u cestovne krstarice, tj. gutace kilometara, a tezina od 220 kg i 650 kubika mi bas nije kombinacija koja mi govori da je to trajan motor.
Opet se vracam na Kawasaki. On ima 900 ccm 54 ks. Ne vjerujem da japanci nisu znali napravit masinu sa vise konja na tu kubikazu. Prije bi bilo da su isli na trajnost.
Hyosung je malo preskup s obzirom na cijenu konkurencije. Mozda mu osnovna cijena nije velika, mozda je cijena od 52000 samo pohlepa Eurorenta za zaradom. Neznam.
ne bih rekao da je u pitanju pohlepa, vec cijena. Koreja vec jako dugo muci muku sa cijenama svojih proizvoda. Hyundai (vise) i Kia (malo manje) su uspjeli prevladati probleme s time tako sto su agresivnim reklamama dignuli brandove na razinu europskih i japanskih, jer su im takve i cijene. SsangYong, Daewoo (aka Chevrolet kod nas) nisu bas uspjeli, i sad zivotare.
Sto se tice tvog prvog pointa, naravno da se slazem s njim, uvijek je bolje konzervativnije. Ali, to nije toliko kljucno, uvijek si imao ekipu koja je kupovala Alfa Romeo ili Ducati, koji izvlace zadnji atom snage iz masine, ali si imao i publiku za Hondu, koja je konzervativnija
Najvec problem s kojim ce se suociti Hyosung je cijena.