Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: UVOZ help  (Posjeta: 852 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DevMichele

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: ktm 525, SKR 180. EX sp180 fx 125 vx209
  • Moja Kaciga: agv k4
UVOZ help
« : 16 Listopad, 2011, 13:16:14 »
Najme trebao bi mi hitno savijet ..ovako nedavno sam uveo iz italie apriliu sxv  tj nisam je uveo vec je na carini ..stvar je u tome sto su mi dali krivu informaciju o trosku uvoza pa je nakraju cijena skocila na cca 17000kn ja sam pritom odustao od uvoza .. sad imam samo 2 mogucnosti 1.radit ponovni izvoz za ita i platit tamo porez na njuhovu procijenu koja ce bit zasigurno manja nego kod nas(bez trosarina i ostalih gluposti) 2.pokusat napravit da motor bude samo za stazu (atakarnet) ako ima ikakav savijet ili bilo kakve informacije neka se javi slobodno ..hvala :hello:

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
Odg: UVOZ help
« Odgovori #1 : 16 Listopad, 2011, 14:40:39 »
kupi ovdje drugu šasiju  :dontknow: a uvezi pod dijelove

Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline DevMichele

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 16 Listopad, 2011, 14:46:07 »
ali opet moram negdje sa tim motor do srijede ..nemogu ga rastavit vec mora ici ili na uvoz ili natrag u ita .. kasnije mogu kupit sasiju koju vjerovatno nikad necu naci :S

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #3 : 16 Listopad, 2011, 14:51:37 »
sta nemas nekoga da ima tal papire da ga samo tamo odjavi i ovdje ga dofura, kolika je cijena tog motora u i it i koliko bi te doslo da ga uvedes?
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline DevMichele

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #4 : 16 Listopad, 2011, 14:56:54 »
sta nemas nekoga da ima tal papire da ga samo tamo odjavi i ovdje ga dofura, kolika je cijena tog motora u i it i koliko bi te doslo da ga uvedes?

motor je gore odjevljen ,i sad je u puli nacarinu ..ovdje mi traze da ga prebacim na hr papire 17000kn sto je smijesno ..tako da cu ga vratit u italiu platit porez 21% i gore cu ga regat (ili napravit ata karnet jednostavno),ali me samo zanima procedura koja je kod izvoza iz hr ..znam da trebam platit 30 eu da prodjem kroz slo ..i kad dodjem u ita onda me zanima kako dalje ..