Taj 783 je puno predug, s hebo ng najbolje ide hebo remen, ja bi si isto stavi neki remen, samo da je normalan i da imam nesto krajnje s multivarom
Imam sad HEBO remen 104H, kaj ne čitaš
, i nisam posve zadovoljan, tj zadovoljan sam to kaj se ne razvlači i kaj je ubrzanje odlično kao i start, ali me krajnja zeza, tu je on slab i ne gura kak bi trebal...možda je ipak 16mm preusko! Čak ni sa šajbicama nemrem to poštelat!
@Jog
koji malossi, tj koji je kataloški br ili reci bar dimenzije...i ak se more tu kod nas kupiti, jer polini ima u ami trejdu!
A kaj se centralne tiče... Ovak- serijska nemre ostat to sigurno jer je mekana, premekana! Imal sam žuti malossi i on je bil super, al je dosta tvrd, pa sam stavil od HEBO-a crni koji je mekši od žutog a tvrđi od serijala, i s njim je odlično, znači po tom pitanju nemrem više niš kemijat...
Mogu samo sad pravi remen tražit, a mislim da bi ovaj od 17mm bil odličan jer bi išel više sigurno, a i nije puno krači od sadašnjeg(760mm hebo)-750mm polini!
A sad ne znam kakvih je dimenzija onaj TOP-ov, po cijelom netu nemrem najti dimenzije!