Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: slomio sam štap na vilici vxr-a  (Posjeta: 2930 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MALES SR180r

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: zx6r '07
Odg: slomio sam štap na vilici vxr-a
« Odgovori #20 : 18 Travanj, 2011, 22:19:02 »
ovo sa varenjem je relativna stvar,99% puta neće puknut var,nego pokraj....tak da var drži bolje od orginal matrijala,ali hebeš ga kad puca pokraj...al opet ak se stavljaju pločice pojačanja nikad nema straha... :dontknow:
Volio bi' posijati dulum marihuane,cugat' neku brlju što je stigla iz Tijuane,
volio bi' da je para više nego manje i da svaki dan za ručak mezim sushi, jedem janje...

Offline Kamba

• moderator
  • Tržnica : (+27)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Valpovo
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 250
  • Moja Kaciga: glavu čuva
  • MojSpuh: Shacal
« Odgovori #21 : 18 Travanj, 2011, 22:35:46 »
Pa naravno da neče puč po pol vara,več pokraj! Var je jednak kao materijal,nije bolji!

Offline Mislav46

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: aprilia sr 50 ditech /gilera runner vx 180 /stalker for stunt
  • Moja Kaciga: hjc hx-246
  • MojSetup: 180 alu
  • MojSpuh: china
« Odgovori #22 : 18 Travanj, 2011, 22:41:08 »
Alfa na srki sam par puta ravnao ručicu kočnice i samo jednom je pukla. Na runneru je druga priča, tamo mi je svaki put pukla :D

Idem sutra u servis vidjeti jel ima nekih vila koje bi mi odgovarale. Već mi je vlasnik dao neke ponude kada sam tražio semeringe. Rekao je da donesem svoje vile i da uzmem neke koje su na slupanim skuterima. Prošli put to  nisam htio radit jer su moje bile kao nove.

Ako mi ništa ne bude odgovaralo, našao sam majsotra koji će to dobro zavariti. Nastojat ću se držati ovog što je Maleš rekao.

Offline _r0bi_

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Valpovo
  • Moj Skuter: Nexus 500ie
  • Moja Kaciga: Scorpion
« Odgovori #23 : 18 Travanj, 2011, 22:44:45 »
...e da vozis nesto drugo a ne ranera to se nebi desilo  :nono:  :nono: :jerk:  :jerk:  :notworthy:
_M.r. Team Valpovo_

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #24 : 19 Travanj, 2011, 02:18:02 »
haha,iman ih i ja jedno 4-5 komada puknutih bas ova strana,tako da i meni fali zdravih za skompletirat jos koje vilice :)

e sad ..imam doma i to zavareno sta je tebi puklo i bez ikakvih problema bi vozia na tome i momak je vozia spa na tome dosta vrimena i veca je sila koja djeluje odozgo prema osovini nego obrnuto,zato tu i nije nesto debel materijal na vilicama,a osobno sam dava zavarit isti taj dio samo na upsidedown vilicama od spa i na tome san vozia motor uredno i bez straha

a druga strana price je da svugdi ima okolo izbijenih vilica koje vlasnici gledaju kako bacit u smece i neznaju sta s njima,ponudi neku cijenu u oglasnikku mozda ti se ko i javi, i taj tub mozes nac za kojih 100-200kn,a dobar var s obradon te nece izac ispod 200kn i izgledat ce lose i jos postoji veca mogucnost pucanja nego prije sta si slomia..tako da ti se varit nikako ne isplati ni sigurnosno ni financijski a ni vizualno  :icon_thumright: