Igore ne razumjemo se...Ne smeta mi crtica ni pad s nogara.Smeta me što se zabijanje u kamion i posljedice takve nesreće zovu pad s nogara.Normalno da ne očekujem da rabljeni skuter bude kao nov.To nije realno.Ako ti sve smeta odi kupi novi to je o.k. uputa.Pa ga plati pa nitko na njemu nije sjedio.Ali nisam ja takva picajzla već masa prodavača nešto mulja.Odvedu te na drugi kraj grada,trošiš vrijeme,novac kad ono što su oni predstavljali kao savršeno stanje ispadne da nedostaje dijelova sa skutera,da je šaren ko krava,pola prekidača ne radi i sl.Skuter može bit star,ali ne prihvaćam da je normalno da mu ne rade žmigavci,truba i slično,da se gasiu u vožnji.I kao sve su to sitnice.Da su to sitnice onda bi se oni tim pozabavili,Jel se sad razumjemo?
ovo šta je mrljavi rekao je živa istina, danas je rijetkost da naletiš na nešto vrlo dobro, a polovno (nekažem da nema, nego da je dosta teško)
evo ja sam uzeo dragstera nedavno, tip mi je napričao se super,ovo ono kao samo par sitnica, ali ce mi spustit cijenu...
kad sam ga otpeljao na servis, pol prekidaca ne radi, indikatorke lampice i zadnje svjetlo nisu dobro spojeni, nema plovka u rezervaru, preljeva benzin na frgazeru i nakraju ono šta me najviše muči kočnica, rekao da treba samo ozračit, kad ono kur..a... klip kočnice bio je brušen, pa moram nabavit i novi klip i gumicu koja ide na njega...
te nemam točnu kilometražu jer je sajla bila izvučena...
sve su to sitnice, ali me nerviraju... reci mi odmah to ti neradi, to ti radi i amen
šta je najgore zovem ga i kažem mu da sam iz Selaca i da su doc po njega u ZG i pitam ga da li je sve u redu i on kaže da je, a te sitnice mi je spomenuo kad sam dosao u Zg...
evo meni je stari imao sreće prilikom kupnje auta, otišao je u citroen i pitao ih da li imaju xantiu polovnu, rekli su mu da počeka jer neki tip misli dati svoju xantiu pod cijenu i uzeti c5, tako je i bilo(1 vlasnik, srvis redovit...) po meni to najbolji način kupnje polovnih vozila jedino šta nema tolikog izbora i neznam da li sve firme to rade...