mnogi nedaju zmigavce, ne pale svjetla, ostavljaju vozila na tracnicama, na sred ceste itd....obilazi se na punoj liniji ili obavlja polukruzno okretanje, skrece...ulecu u skarice dovode druge sudionike u opasnost....prolazi se kroz crveno, vozi prekoracenom brzinom....nema tu spasa, ovo je balkan!! U razvijenim zemljama nema ovakvog cirkusa, zasto?? Ne zbog upozoravajucih svjetlechi-pistacih sijalica vec zbog OGROMNIH novcanih kazni!! Treba povecati za 3 puta kazne, pa bi vidili kako bi gasili zmigavce, palili svjetla, vozili u koloni, cekali crveno pol sata jer kod nas neznaju nastimati semafore itd.....naravno ne opravdavam ni ove prekrsaje ni kazne.....ali sta covijek reci na ovakve ideje.....moras da naucis voziti na balkanu inace te nece spasiti ni Bog a ne lampa s posebnim iritantim zvukom od 236w upruta u oci......danas se prvo koci pa daje zmigavac pa onda skreces.....obicno tam negdje pred kraj zavoja ga upalis.....vozim se gradom zenska pali 4 zmigavca na kruznom i izlazi po perec na tisak....kamion 5t ispred mene, vozimo glavnom zena ceka na sporednoj propusti kamion idem ja na motoru, gleda me u oci, mislis vidjela me je ....nece mi oduzet prednost, kad ono izlece pred mene.....logika zenskog mozga kamion je veci, jaci a motor manji, slabiji, zdrava logika kamion trom,spor ako ti se zuri kreni odma a ne cekat da dode pred tebe, motor brz okretan.....al ko je danas normalan, ako mislis da nisi sposoban izborit se u prometu, ostavi se tog sporta i pistacih lampica, prosao je bozic!! pozz