Počinju me ozbilno nervirat ovakve izjave... Korumpiranih administratora...?!!! Favela?! I to od klinaca koji niti ne mogu skontat kako je bilo živit početkom 90-tih, recimo u Siromašnoj u ST...
Sinko, dođi sebi ako nemaš kome sa tim kvartovskim šprehama, već san ti jednon reka... Zapanti da nikad neznaš sa kin razgovaraš, i šta ko u životu ima iza sebe...
O čemu ti govoriš, koji SS...? I prije 2-3 godine je bilo drugačije, pa i prije 1-2 isto, manje ljudi, više sloge, debelo manje potrebe za ikakvim održavanjem reda... Ovakvo pljucanje po forumu najviše me nervira jer vrijeđa eladia, vlasnika i začetnika ovog foruma... Ja odgovorno tvrdim, NE POSTOJI tolerantniji forum od ovoga, a da je iole ozbiljnijeg sadržaja... I to je tome tako isključivo jer eladio tako želi, i ne dozvoljava drugačije... Na ovom se forumu kolege forumaši poštuju, ne provodi se nikakva strahovlada, uvik se može sve otvoreno pitat, i više-manje se sve može smireno dogovorit... A oni koji namjerno provociraju, iako su miljun puta upozoreni da to ne rade po recimo tehničkom dijelu foruma i tržnici, koji su tu da pomognu svima nama, žale se na pokoji, i to jako rijetki bann... I to se žale često bezobrazno, a sve bez nekih ozbiljnijih posljedica... Na kojem drugom forumu ste to vidili...?
Neman volje više... Stvarno... Samo bi još tija reć, ako nemate volje pomoć, barem nemojte odmagat...
jesu te uspjeli izivcirat
, ajde da i to vidim
ja moram reci da sam pomalo poceo cak i kuzit te kvartovske spike, jedino sto svako malo im pobjegne neka totalna glupost pa sve u biti useru.. (nesto slicno kao nocna mora od malnara
) ..cak bi se usudio reci da i u toj spici nisu oni svi isti , neki samo lose pokusavaju isfurat spiku i ne ide im bas, to ce i kiza potvrdit
forum je sve veci i veci, i par indijanaca je pocelo gluposti izvoditi,
ali toga je uvjek bilo , samo proporcionalno manje..
druzenja i dalje ima, samo kako kazes obveze malo stiscu... ipak, pocinjemo s CELJEM ako koga zanima
nista, idem sad pomalo, kod punice na ručak, čeka me neko fino masno meso i POMFRIT