Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: ivbura - 13 Srpanj, 2007, 09:23:33 nema više tuče sad se to rješava civilizirano noževima ....uf.. Kotrlj !još jedan dokaz da starija ekipa ima uvik dobrih savjeta iz osobnog iskustva
nema više tuče sad se to rješava civilizirano noževima ....uf.. Kotrlj !
Citat: ALONSO - 13 Srpanj, 2007, 09:50:56Citat: ivbura - 13 Srpanj, 2007, 09:23:33 nema više tuče sad se to rješava civilizirano noževima ....uf.. Kotrlj !još jedan dokaz da starija ekipa ima uvik dobrih savjeta iz osobnog iskustva Znaš kako se kaže: 'Slušaj starije pa možda i proživiš nešto.'
pih meni skuter tek sutra gotov.. vidimo se iduci vikend
yep...tuci cu te alonso...maskirat cu se u KKK i naletit na tebe...
vise cca 30 dana
Citat: X-Thug - 13 Srpanj, 2007, 15:27:46yep...tuci cu te alonso...maskirat cu se u KKK i naletit na tebe...ček, pa ja navijan za alonsa, a izd za hamiltona (crnca), njega onda tribaš sačekat
Citat: Nikon - 13 Srpanj, 2007, 16:06:50vise cca 30 dana svaka čast brale šta si toliko čeka, svaka čast oš doč danas na piče u leonarde?
eto me moran dat carliju pare za web stranicu kluba LOL kralju tresen se vec kad me corky nazva danas na posal da ce sutra bit gotov skuter dan mi je proletia
Citat: ALONSO - 13 Srpanj, 2007, 15:58:13Citat: X-Thug - 13 Srpanj, 2007, 15:27:46yep...tuci cu te alonso...maskirat cu se u KKK i naletit na tebe...ček, pa ja navijan za alonsa, a izd za hamiltona (crnca), njega onda tribaš sačekat neman ništa protiv crnaca a još je IZd iz Zd...i ti si mene tia tuč,a KKK da me niko ne skuži u rulji vas boje lancuna....
ALONSO nemoj da mi ljupki, kulturni i dobri ljudi moramo postati agresivni...