Vidio ovo i reko sad ocu se opako umjesat u ovo ili ostavit ... Nemogu da se ne umješam
. Da ja vama kazem nesto o stuntu =). Za mene postoje 2 vrste stuntera. Ok ajde 3 onda . 1.Oni za radit show,zabavljat ljude (dobit na glavi ak se to ljudima sviđa ) skidat prednji kotac i kaj ja znam sta.Pod njih spada vecina nasih stunera. To su inace spori stunteri ,nepovezani trikovi ,sve za publiku
Onda 2. Stunteri koji stuntaju za svoj gušt. Koji idu po natjecanjima itd. Povezuju taj sport sa skateom ,bmx style i ostalo a ne sa motorima
. Combo trikovi i slično. Tu spada jedino hrvoje
To se na videima ne vidi al dok smo trenirali zajedno smo skužili da obadvoje brijemo na taj agressive style... A ovi 3 to su ovi svi kaj im u imenu stoji stunter XD . Šatro.. NHF
. Meni jednostavno ne pašu dejan,paky i slični zato jer je to sporo i dosadno .... Pogotovo šta stalno imaju svi nogu u baru... To ovak možda neznate al sa barom je 50 % lakše
. Za doč na street race pokazat ok al inače ništa od toga
. Hrvoje trenira sa kawom al zna samo u vagi za sad jer nema volje...Trenira sa ninjom dodem ja napravim krugove sa sr-om i odma trči doma po sr-a ...
Što se tiče volje nebi reko da oni svi imaju baš neku volju. Do prije dva tjedna sam svaki dan viko da se organizira trening u zg itd.I to još govorim od zime.. I skoro nikad nista. Dok sam ja recimo treniro svaku večer. Njima je sad u igri more i te fore , a ko hebe stunt
. Al dobro nisam ni ja stunto več 2 tjedna , izgubio sam volju dok je ovak full vruče... NHF svima koje sam spominjo, ja sam to napiso kako ja gledam na to , a ne svi
. Styl je jako bitan u stuntu. Sve u kompletu ... Ne samo kaj je on napravio tu , nego kako je to sve isfurano. Recimo ja od wayndera nikad nisam vidio neki extra stunt trik , al ima zakon stil kad stunta i zato mi je i on bolji od pola ovih
. Sad če svi a kaj si ovaj ubrijava itd. Jbg to je stunt ljudi
. Treba malo pogledat kak to ide vani , onda skužite da je ovo kod nas sve smješno. Meni je u hr definitivno favorit Hrvoje ko šta sam več napiso
. BTW sad gledam za uzet "motor" za stunt, samo neznam kolko mi se isplati dat sr-a za to
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=22124.0 . Pogotovo kad mi je sr priraso srcu ko nijedan scoot ni motor do sad
. Peace