I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Samo ako cjelu granu od narda preuredš da paše na derbija, izgubit ces dosta efekta rezonancije budeš li radio ovo što misliš
eto kad ti je sinula ideja imam ja jos bolju ideju za tebe!nazovi kucelja netko ce ti dat broj. uzmi mjere od nekog ko ima piaggio NARDA i odnesi skuter ili posalji serijski spuh da covjek ima od oka izgled spuha i mjere od narda.napravit ce ti istog narda po volumenu kutevima i dimenzijama samo drugog oblika za nekakvih 800 900 kuna.
Hvala na informaciji.. Sad cu ja broj naci na netu.. Bilo bi dobro da mi samo granu napravi, i na tu granu zavarit pravi nardo.. Novci nisu problem.. Ajd vidjet cu.. Najradije bi od speeda kupio nardo, i onda da mi kucelj slozi granu.
uj teoriji bi se daloako mu doneses nardo onda ce on samo novu granu drukcijeg oblika napraviti ali sa istim dimenzijama tako da rezonanciju nece pokvariti!
Dulja grana - manje okretaja. I to puno. 1-2cm grane skroz promijeni spuh., a kamoli ovakva kemija. Hac zna preciznije podatke
...ako je isti promjer cijevi...
ako uzme isti promjer i isti kut difuzora samo drukcije piganog nece utjecati na powerband ispusnog sustavaisto tako ako zavrsnu izlaznu cijev ostavis istog promjera i iste duljine nikako ne utjeces na performanse!ako stavis pretanki motor ce se pregrijavati. ako stavis predebelu motor ce disipirati previse snage u zrak i nece imat dobru refleksiju plinski val!