Ovako planiram ovi dana bacit se u jednu avanturu....da odem do metkovica ....sta vi mislite o tome ?? imam tamo neke rodbine pa malo kod njih ...zvali me da dodjem a iskreno ne ide mi se autom....motorom necu radi stare jer bi dobila srcani odma ....pa sam planiro runnerom .....to je put od ukupno tamo vamo nekih 500+km...sta vi mislite dali da idem ili ne ?? sve ukupno djelovi imaju 1000km...znaci poprilicno su novi....zanima me samo kako ce to runner podnijet ....gore sport 70,yasuni r,s6 hpc,karb 17.5 a7 igla,delta,wingbell,multivar,kevlar,6,1rolne,ljubicasti centralni.crvene oprugice na delti......i sta mi sve treba da predjem hr granicu ?? saobracajna ok ,osiguranje ok ...jedino sto kontam da ce me zafrkavat je ...to sto kod nas npr po starom zakonu kad sam ja polago prije 2 god i vise...mogu vozit skuter sa b kategorijom...ovi po novom sto su polagali ne mogu..moraju polagat a1 sta vec ...eh ja mislim da nea sanse da udjem u hr tako ?? sta vi mislite ??sto se tice ostalog isla bi samnom jos 2 frenda sa svojim skuterima....tako da necu ono sam se zaputit hehe....