Sa elektronoskom blokadom bez problema zablokiras serijski skuter, a i jaci...
Ovisno...serijski da..i ak je neka serijala s spuhom...
Al cim je nesto jace da se frga dira javljaju se problemi...prvi ak je veca frga desava se to da kad ti napucas do kraja gas a motor nemre razvrtiti zbog blokade pocne cilindar preljevati se...i pocnu se javljat detonacije...i zbog toga se javlja pucanje kroz spuh...
drugo oni kaj imaju neko drugo kvacilo tipa delte ili serijsko s tvrdim federima nogu niti krenut s mjesta...ovisno na kolko okretaja je zblokiran..ak se vrti sam 6500-7000 okr a federi pustaju tek na 7500-8000 banana...
Znam iz iskustva jel imam elektricnu blokad i probao sam ic s njom pa nisam mogo proc jel je rekao da je motor neispravan..jel je pucao na spuh..preljevala je frga..trebalo bi i gas sajlu blokirat da se neda skroz odvinut...a i imao sma problema s kvacilom..jedva sam krenuo jel je napeto dosta kvacilo i taman di pocne hvatati su limitirani okretaji..a kad krene i uhvati onda je isao oko 50...tak da ono...ovisno kakav je set up na motoru pa znas jel mos metnuti elektricnu ili ne..
Nakraju bubnuo prstenove na vario...motor isao 48 negdje...okretaji osli bogu iza nogu...kad je bio na valjcima od promjenjene krivulje snage je napraivo mali burn out
i onda se razvrti u prazno..