Sada ste me sjetili, evo jos jednog bisera, zenskog ovaj put
ljudi molim vas pomozite nemogu da vjerujem sto mi se desilo!!!!!!!!!!!!!!!! shrvana sam od sramota i strave, plačem 8-9 puta na dan ovih zadnjih 6 dana otkad se to desilo, sa momkom se jos nisam cula a ne vjerujem da ocu vise ikad. neznam kome da se obratim pa ovde pisem, zivim sama u stanu u splitu.
da se predstavim, ja i momak smo skupa 3 mjeseca,meni je 24 njemu 27, ovo nam je trebao biti drugi put da smo imali seksualne odnose ali desilo se najgore, gospon je rekao da zeli ANALNI , ja posto nikad nisam radila to a ni on nisam znala sto da pa sam sve prepustila njemu (moj boze greske )
on je kaze citao na internetu kako triba puno lubrikanata, i stavljao je i stavljao i stavljao i stavljao...i igra je počela , njihao se krevet dobrih 10 minuta ja sam se stalno lose osjecala na pocetku je bilo malo boli al je kasnije proslo, nakon 10 minuta pocelo me boliti u guzi i stomaku, vikala sam stani stani stani stani , on je rekao sto ti je sad , ja sam rekla stani , izvadio je penis iz mog anusa i na moju i njegovu stravu samo mi se izlio proljev po njemu , po krevetu , sve je bilo odvratno, smrdilo, ja sam počela plakat a on je na svu stravu povratio po mojim leđima , cila sporka obukla sam se i u suzama izletila vani...
neznam sto mi je da radim , ovo je bilo tako ponizavajuce , noc nakon tog dogadaja provela sam plačuč, neznam kako mi se ovo moglo dogodit, neznam kome da se obratim, sramota me otići u psihologa...dajte mi neke savjete molim vas , da li da odem u doktora , jeli ovo normalno da se desi?