Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: zox - 28 Siječanj, 2007, 20:10:23Imam još jedno pitanjce za vas, inače radim jednog starog Apn-a 4, od nonota, i stavio ja klip i sve, ali mi se dogodila jedna pi*darijica, jedan onaj prsten mi je pukao na pol, pa me interesira ako i to može radit, bez jednog tog prstena? Malo sam zakomplicirao sa pitanjem, ali se nadam da ćete uspijet skužit? Karika ti je pukla... koliko ih ima, 2?tesko da ce ti upaliti, smanjena kompresija i slabije vodjenje klipa unutar cilindra... Mnogo veca mogucnost zaribavanja masine... Odi i uzmi nove karike!
Imam još jedno pitanjce za vas, inače radim jednog starog Apn-a 4, od nonota, i stavio ja klip i sve, ali mi se dogodila jedna pi*darijica, jedan onaj prsten mi je pukao na pol, pa me interesira ako i to može radit, bez jednog tog prstena? Malo sam zakomplicirao sa pitanjem, ali se nadam da ćete uspijet skužit?
Citat: Mr J - 28 Siječanj, 2007, 21:53:05Citat: zox - 28 Siječanj, 2007, 20:10:23Imam još jedno pitanjce za vas, inače radim jednog starog Apn-a 4, od nonota, i stavio ja klip i sve, ali mi se dogodila jedna pi*darijica, jedan onaj prsten mi je pukao na pol, pa me interesira ako i to može radit, bez jednog tog prstena? Malo sam zakomplicirao sa pitanjem, ali se nadam da ćete uspijet skužit? Karika ti je pukla... koliko ih ima, 2?tesko da ce ti upaliti, smanjena kompresija i slabije vodjenje klipa unutar cilindra... Mnogo veca mogucnost zaribavanja masine... Odi i uzmi nove karike! slično sam i ja rekao na PP
A fora je u tome, novi klip, nove karike, sve novo, i ja nekako idiot stanem na to i pukne mi na pola.... Koliko mogu karike koštat, otprilike??
E vidiš, a ja nisam....to nisam znao... Koj sam ja tenkre Ljudi, hvala vam na savijetim!!!!!
Neki uče na greškama......neki na Sorboni... (ni ja nisam nikad bio na Sorboni... )